Δεν ανταποκρινόταν στο ξύπνημα, τη γύρισε και την είδε μελανιασμένη

Δεν ανταποκρινόταν στο ξύπνημα, τη γύρισε και την είδε μελανιασμένη

Συγκλονίζει ο πατέρας του 12χρονου κοριτσιού από τη Θεσσαλονίκη, που έφυγε από τη ζωή αναπάντεχα, στον ύπνο του.

 «Είχαμε πάει με το σχολείο εκδρομή όλοι μαζί, διασκεδάσαμε, περάσαμε ωραία. Ήταν και οι δύο μου οι κόρες μαζί, γυρίσαμε, φάγαμε, παίξαμε και το βράδυ κοιμηθήκαμε. Το πρωί όπως ξύπνησε η γυναίκα μου γύρω στις 7:30 περίπου για να τις σηκώσει για το σχολείο» δήλωσε ο ίδιος, ο οποίος περιέγραψε τις προσπάθειες που έκανε για να επαναφέρει το παιδί του στη ζωή.

«Η μεγάλη δεν ανταποκρινόταν στο ξύπνημα και έτσι όπως τη γύρισε την είδε μελανιασμένη, άρχισε να φωνάζει, πετάχτηκα εγώ, προσπάθησα να της κάνω τεχνητή αναπνοή και κάρπα για 20 λεπτά περίπου, μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ», ανέφερε και σημείωσε ότι το παιδί του δεν είχε προβλήματα υγείας καθώς και ότι έκανε εξετάσεις κάθε χρόνο. «Μετά ήρθε το ΕΚΑΒ, ήρθαν οι γιατροί, ήρθε η ιατροδικαστής και η επίσημη ανακοίνωση που είχαμε ήταν ότι έπαθε ανακοπή καρδιάς».

Άγνωστα παραμένουν τα αίτια θανάτου
Άγνωστα παραμένουν τα αίτια θανάτου του κοριτσιού καθώς η ιατροδικαστής η οποία πραγματοποίησε την νεκροψία – νεκροτομή δεν μπόρεσε να εντοπίσει κάτι.

«Ούτε από την αυτοψία στο σπίτι, ούτε από την νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε προέκυψαν στοιχεία για το πώς προήλθε ο θάνατος του παιδιού. Σαφή συμπεράσματα θα προκύψουν από τη ιστολογική και τοξικολογική εξέταση που θα διενεργήθηκε», υπογράμμισε η Λήδα Κοβάτση, ιατροδικαστής του ΑΠΘ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα