Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του γνωστού προπονητή

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του γνωστού προπονητή


Εξελίξεις! «Αυτοκτόνησαν» τον προπονητή στη Θεσσαλονίκη; Ανέλαβε το Ανθρωποκτονιών
Εισαγγελική έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του 50χρονου γυμναστή Γ.Π.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση θανάτου του 50χρονου προπονητή Γ.Π., ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο γυμναστήριό του στη Θεσσαλονίκη, το μεσημέρι της Τρίτης.

Αν και οι πρώτες ενδείξεις έκαναν λόγο για αυτοχειρία, πλέον, υπάρχουν στοιχεία που κίνησαν τις διαδικασίες ώστε να αναλάβει έρευνα το Τμήμα Ανθρωποκτονιών. Σύμφωνα με το GRTimes, διατάχθηκε και εισαγγελική έρευνα προκειμένου να ερευνηθούν τα αίτια θανάτου του. 

Φαίνεται ότι υπάρχουν υποψίες για ηθικούς αυτουργούς πίσω από την αυτοκτονία του 50χρονου γυμναστή, ο οποίος είναι γνωστός στον χώρο του αθλητισμού, με το ηλεκτρονικό σημείωμα εστάλη από τον επαγγελματικό λογαριασμό του να έχει μπει στο επίκεντρο των ερευνών. Την ίδια στιγμή, υπάρχουν πληροφορίες για μια ύποπτη ανάρτηση που έγινε στον λογαριασμό του στο facebook και στη συνέχεια «κατέβηκε». 

Πηγές αναφέρουν ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν στοιχεία που να «δείχνουν» δολοφονία, ωστόσο την υπόθεση αναλαμβάνει το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, το οποίο θα διερευνήσει την υπόθεση.

newsbreak.

Σε αυτοκτονία όπως όλα δείχνουν οφείλεται ο θάνατος του 50χρονου προπονητής, ο οποίος εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης απαγχονισμένος, στο γυμναστήριό του στη Θεσσαλονίκη, καθώς την υπόθεση έχει αναλάβει το Ανθρωποκτονιών, ενώ παράλληλα έχει διαταχθεί εισαγγελική έρευνα.

Ο 50χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο γυμναστήριό του επί της οδού Γαμβέτα, στην περιοχή της Τούμπας.

Σύμφωνα με το GRTimes, την υπόθεση αναλαμβάνει το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, καθώς, όπως προκύπτει, υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί πίσω από την αυτοκτονία του 50χρονου, ενώ έχει διαταχθεί εισαγγελική έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου του.

Το σημείωμα και τα οδυνηρά ερωτήματα
Σύμφωνα με δημοσίευμα του thessnews.gr, τα αίτια της αυτοχειρίας φαίνεται να σχετίζονται με μία άλλη περίεργη υπόθεση που είχε απασχολήσει το Πανελλήνιο, καθώς αφορούσε σε καταγγελία για βιασμό εναντίον γόνων βαθύπλουτων οικογενειών, που όμως αποδομήθηκαν από την ελληνική Δικαιοσύνη. Όπως και με γόνους γνωστών οικογενειών που συνδέονται στενά μαζί του.

Όπως επισημαίνεται στο ρεπορτάζ, ο 50χρονος προπονητής έδωσε τέλος στη ζωή του γιατί -όπως εξηγεί στο σημείωμα που άφησε πίσω του και βρίσκεται σε γνώση της ιστοσελίδας- οδηγήθηκε στην οικονομική καταστροφή από την γυναίκα που αγάπησε με πάθος.

Αναφέρει ότι της δόθηκε ολόψυχα, αλλά, δυστυχώς, μαζί με την ψυχή του της έδωσε και τους κωδικούς της ηλεκτρονικής τραπεζικής, με αποτέλεσμα να “κάνουν φτερά” περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ. Ο αυτόχειρας λέει ότι ενώ θα μπορούσε να αντέξει την οικονομική ζημιά ένιωθε μέρα με την ημέρα ότι λύγιζε κάτω από την ψυχολογική και συναισθηματική ζημιά από την απομάκρυνση της αγαπημένης του. Συνειδητοποίησε ότι μόλις τελείωσαν τα λεφτά του, τελείωσε και το ενδιαφέρον της γι’ αυτόν.

Αυτό ήταν και το στοιχείο που φαίνεται πως λύγισε τον γυμναστή με το εντυπωσιακό παρουσιαστικό. Και λίγο πριν από το απονενοημένο διάβημα άνοιξε το στόμα του και αναφέρθηκε σε “ένοχα μυστικά για πολλούς”.

Μίλησε για “δασκαλεμένα κορίτσια” όταν πηγαίνουν σε πάρτι με πλούσιους νεαρούς. Αποκάλυψε ότι μπροστά του η αγαπημένη του παρέδιδε μαθήματα συμπεριφοράς στην μόλις 17 ετών κόρη της με προφανείς και βρόμικους σκοπούς, όταν αυτή θα βρεθεί μαζί με βαθύπλουτους γόνους σε ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτι που συζητήθηκε πολύ.

Έγραψε κι άλλα δυσώδη. “Για μεγαλόσχημους που αναζητούν σε βρόμικα στέκια ναρκωτικά και ανήλικα κορίτσια… Αλλά και για κυκλώματα που είναι έτοιμα να προσφέρουν αυτές τις απαγορευμένες ηδονές, προκειμένου να έχουν μετά ντοκουμέντα για να εκβιάσουν.

Αυτή τη στιγμή κανείς δεν ξέρει αν η υπόθεση θα απασχολήσει τη Δικαιοσύνη, αν υπάρχει η βούληση να ψαχτούν κάποιοι υπόνομοι της κοινωνίας της Θεσσαλονίκης. Προς το παρόν η υπόθεση καταχωρείται ως μία απλή αυτοκτονία ενός άνδρα που βίωσε την ερωτική απογοήτευση…”, επισημαίνεται στο δημοσίευμα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα