Βίντεο του μικρού Ράινερ να παίζει με τον πατέρα του στη Νορβηγία

Βίντεο του μικρού Ράινερ να παίζει με τον πατέρα του στη Νορβηγία

Ένα αποκλειστικό βίντεο το οποίο έστειλε ο δικηγόρος του πατέρα, δείχνει τις πρώτες στιγμές του 6χρονου Ράινερ με τον πατέρα του στην Νορβηγία, φέρνει στην δημοσιότητα το newsit.gr.  

Στο οπτικό υλικό διάρκειας 31 δευτερολέπτων φαίνεται ο πατέρας του παιδιού μαζί με τον εξάχρονο να παίζει με τα αυτοκινητάκια στο σπίτι του Rick Pedersen.  

«Ο πελάτης μου Ρικ Π. και ο γιος είναι ενθουσιασμένοι μετά την επανένωσή τους» αναφέρει ο Sjak R. Haaheim, δικηγόρος του πατέρα του 6χρονου Ράινερ που από το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης βρίσκεται στη Νορβηγία.

Το πρωτοφανές περιστατικό που τα τελευταία 24ώρα απασχολεί την επικαιρότητα, αποτελεί την κορυφή του «παγόβουνου» σε μια πολύχρονη δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια του παιδιού.

Ο δικηγόρος του Ρικ Π. που άρπαξε τον 6χρονο γιο του από την Κηφισιά που έμενε μαζί με την μητέρα, μιλώντας στο newsit.gr αναφέρεται στις δικαστικές αποφάσεις των νορβηγικών δικαστηρίων, αλλά και στις συνθήκες της επιστροφής του Ράινερ στη Σκανδιναβική χώρα.

«Μιλάω με τον πελάτη μου. Τόσο αυτός όσο και ο γιος του είναι ενθουσιασμένοι. Είναι χαρούμενοι έπειτα από την παράνομη απαγωγή του Ράινερ το 2020 από τη μητέρα του. Τώρα παίζει με τα ξαδέρφια του που είναι στην ίδια ηλικία. Είναι ενθουσιασμένος από τη χαρά του τώρα που τον πήρε ο πατέρας».

Μάλιστα ο κύριος Haaheim που είναι εξειδικευμένος δικηγόρος στις απαγωγές αναφέρεται και σε ένα περιστατικό που είχε συμβεί στην Ελλάδα, όταν ένας φίλο του πελάτη του συνάντησε τον Ράινερ στην Ελλάδα.

«Πλησίασε το παιδί και το ρώτησε εάν θέλει να πάει σπίτι με τον μπαμπά του. Ο Ράινερ του είπε ναι χαμογελώντας».

Παράλληλα τονίζει ότι το παιδί είναι πολύ χαρούμενο που βρήκε ξανά τους δικούς του ανθρώπους, τους οποίους είχε να δει περίπου δύο χρόνια.

«Είναι ένα παιδί που είχε απαχθεί και έχει επανενωθεί με τα ξαδέρφια του, την οικογένεια, το νηπιαγωγείο και το γνωστό του περιβάλλον. Δεν έχει δείξει κανένα σημάδι ότι του λείπει η μητέρα του, αλλά ο πατέρας είναι προετοιμασμένος για αυτήν την κατάσταση».

Πηγές: Newsit.grMega.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα