Μάνος Δασκαλάκης: Νέο μυστηριώδες τηλεφώνημα σε δημοσιογράφο τον βάζει στο στόχαστρο

Μάνος Δασκαλάκης: Νέο μυστηριώδες τηλεφώνημα σε δημοσιογράφο τον βάζει στο στόχαστρο

Δεύτερο μυστηριώδες τηλεφώνημα σε δημοσιογράφο βάζει στο στόχαστρο για την υπόθεση των θανάτων των παιδιών στην Πάτρα τον Μάνο Δασκαλάκη.

Συγκεκριμένα, ένα ακόμη ανώνυμο τηλεφώνημα το οποίο δέχτηκε στο κινητό της δημοσιογράφος του Alpha, στις 25 Μαρτίου του 2022, ήρθε στο φως της δημοσιότητας. 

Η καταγγέλλουσα ζητούσε επίμονα από τους δημοσιογράφους να διασταυρώσουν τις πληροφορίες για την υπόθεση, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο Μάνος εμπλέκεται στον θάνατο των παιδιών με κάποιον τρόπο.
 
Όπως μετέδωσε το TLive, μία γυναίκα τηλεφώνησε στις 25 Μαρτίου ισχυριζόμενη ότι είναι η μητέρα της νέας συντρόφου του Μάνου, η οποία προσπάθησε να βάλει στο «κάδρο» των ερευνών τον 30χρονο πατέρα.

Πρόκειται για το δεύτερο τηλεφώνημα που έγινε στην εκπομπή, όπου η ομιλήτρια με την αλλοιωμένη φωνή υποστηρίζει ότι είναι η μητέρα της νέας του κοπέλας και ζητά από τους δημοσιογράφους να διασταυρώσουν όλες τις πληροφορίες, καθώς φοβάται για την τύχη της κόρης της με τον Μάνο.

 «Προστατεύστε το παιδί μου», λέει ξανά και ξανά η άγνωστη γυναίκα.

Ακολουθεί μέρος του διαλόγου της Γιώτας Κηπουρού με την άγνωστη γυναίκα
Προστατεύστε το παιδί μου…

Γ.Κ. Ποιο παιδί σας να προστατεύσω;

Είμαι η μητέρα της κοπέλας του Μάνου.

Τι έπαθε η… το παιδί σας;

Σας διέψευσε. Σας διέψευσε αυτός… Ότι δεν είναι στην Αθήνα. Για ρωτήστε και μένα, πού είναι το τριήμερο; Και δεν μπορώ να δω το παιδί μου…

Τώρα, το τριήμερο αυτό; Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή;

Ναι, είναι στο σπίτι και εγώ δεν μπορώ να το δω το παιδί μου.

Σε ποιο σπίτι είναι;

Στο σπίτι της κόρης μου.

Κυρία μου, γιατί κλαίτε; Τι έχετε;

Προστατεύστε το παιδί μου…

(…)
Λοιπόν, θα σας πω δύο πράγματα και θέλω να τα ψάξετε. Δεν μπορώ να μιλήσω πολύ. Αυτός ο Μάνος είναι με το παιδί μου. Το παιδί μου γιορτάζει σήμερα και εγώ δεν μπορώ να το δω.

Γιατί δεν μπορείτε όμως εσείς την κόρη σας να τη δείτε; Γιατί δεν έρχεται; Δηλαδή, το ότι είναι με το Μάνο, όπως λέτε… Γιατί την εμποδίζει το να έρθει να σας δει, ή να τη δείτε εσείς;
Δεν την αφήνει. Για να μη δίνει πληροφορίες για την υπόθεση…

Ακούστε το δεύτερο ανώνυμο τηλεφώνημα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Το μυστήριο με την τηλεφωνική κλήση σε δημοσιογράφο-Τι αποκάλυψε ο Πέτρος Κουσουλός
 
  Το τηλεφώνημα που έγινε στη δημοσιογράφο Γιώτα Κηπουρού από άγνωστη γυναίκα πριν από λίγο καιρό όπως δείχνουν τα τελευταία στοιχεία έγινε από τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

 Άτομο του περιβάλλοντός της Πισπιρίγκου μόλις άκουσε το τηλεφώνημα μίλησε στο «Πρωινό» δηλώνοντας πως αναγνώρισε τη φωνή και στην αρχή μιλούσε η Δήμητρα Πισπιρίγκου και μετά τη Ρούλα.

Ο Πέτρος Κουσουλός είχε αποκαλύψει στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ότι βρήκε μέσω του λογαριασμού τις κλήσεις και γύρω στις 09:21 τηλεφώνησε η κατηγορούμενη στη δημοσιογράφο.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε πει πως την είχε καλέσει για να μιλήσουν και αρνήθηκε πως ήταν εκείνη που πήρε με αλλαγμένη φωνή. Ο δημοσιογράφος πάλι μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ψάχνοντας βρήκε πως όντως το τηλεφώνημα έγινε από το τηλέφωνο της Πισπιρίγκου και μιλώντας με τη Γιώτα Κηπουρού επιβεβαίωσε την ώρα και τη διάρκεια της κλήσης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα