Ρούλα Πισπιρίγκου: Το μυστήριο με την τηλεφωνική κλήση σε δημοσιογράφο

Ρούλα Πισπιρίγκου: Το μυστήριο με την τηλεφωνική κλήση σε δημοσιογράφο

Το τηλεφώνημα που έγινε στη δημοσιογράφο Γιώτα Κηπουρού από άγνωστη γυναίκα πριν από λίγο καιρό όπως δείχνουν τα τελευταία στοιχεία έγινε από τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

 Άτομο του περιβάλλοντός της Πισπιρίγκου μόλις άκουσε το τηλεφώνημα μίλησε στο «Πρωινό» δηλώνοντας πως αναγνώρισε τη φωνή και στην αρχή μιλούσε η Δήμητρα Πισπιρίγκου και μετά τη Ρούλα.

Ο Πέτρος Κουσουλός είχε αποκαλύψει στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ότι βρήκε μέσω του λογαριασμού τις κλήσεις και γύρω στις 09:21 τηλεφώνησε η κατηγορούμενη στη δημοσιογράφο.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε πει πως την είχε καλέσει για να μιλήσουν και αρνήθηκε πως ήταν εκείνη που πήρε με αλλαγμένη φωνή. Ο δημοσιογράφος πάλι μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ψάχνοντας βρήκε πως όντως το τηλεφώνημα έγινε από το τηλέφωνο της Πισπιρίγκου και μιλώντας με τη Γιώτα Κηπουρού επιβεβαίωσε την ώρα και τη διάρκεια της κλήσης.

Διαβάστε ακόμα: Θλίψη για τον 22χρονο μοτοσικλετιστή: Θανατηφόρο τροχαίο στη λεωφόρο Μεσογείων

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα