Πάτρα: Σαν σήμερα η εισαγωγή της Τζωρτζίνας στο νοσοκομείο - Έλεγε πως κάτι έγινε όσο κοιμόταν

Πάτρα: Σαν σήμερα η εισαγωγή της Τζωρτζίνας στο νοσοκομείο - Έλεγε πως κάτι έγινε όσο κοιμόταν

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την υπόθεση της 9χρονης Τζωρτζίνας που έφυγε από τη ζωή και για τον θάνατό της έχει προφυλακιστεί η μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου

Ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων Τα Νέα και Το Βήμα, Βασίλης Λαμπρόπουλος αναφορικά με την υπόθεση της Πάτρας έκανε νέες αποκαλύψεις
Όπως είπε στην εκπομπή «Live News», σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία η Τζωρτζίνα την ημέρα που εισήχθη στο νοσοκομείο δεν ήταν στο σπίτι της, αλλά σε οικογενειακό σπίτι από την πλευρά της μητέρας της, στον Αλισσό Αχαΐας. Εκείνη την ώρα η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν σε ένα δωμάτιο μόνη με την κόρη της και επικαλέστηκε πως το παιδί είχε σπασμούς και μελανιά στο στόμα, κάτι το οποίο δεν επιβεβαιώθηκε από τους γιατρούς του Καραμανδάνειου νοσοκομείου.

Οι γιατροί με τη σειρά τους αναφέρουν πως είχαν δει ένα φοβισμένο παιδί, το οποίο έλεγε πως κάτι έγινε όσο κοιμόταν.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος επισήμανε πως στο εν λόγω σπίτι υπήρχαν και άλλα συγγενικά πρόσωπα, ωστόσο την ώρα που φέρεται το παιδί να είχε τα συμπτώματα βρισκόταν μόνο του στο δωμάτιο με την 33χρονη μητέρα.

Ο αστυνομικός συντάκτης μίλησε με τον Μάνο Δασκαλάκη και μεταξύ άλλων τον ρώτησε για τον θάνατο της Ίριδας και αν μίλησε εκείνη την ώρα με την Τζωρτζίνα. Ο πάτερας απάντησε πως η Τζωρτζίνα δεν είχε αντιληφθεί τον θάνατο της Ίριδας.

«Είδα την αδερφή μου στην κουζίνα» είχε πει χαρακτηριστικά η Τζωρτζίνα, αναφερόμενη στη στιγμή που η Ρούλα Πισπιρίγκου μαζί την αδερφή της προσπαθούσαν να κάνουν ανάνηψη στο 6 μηνών μωρό.

megatv

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα