Πάτρα: Η σπιτονοικοκυρά φοβόταν τη Ρούλα Πισπιρίγκου και το Μάνο Δασκαλάκη - Τι λέει ο ιδιωτικός ερευνητής

Πάτρα: Η σπιτονοικοκυρά φοβόταν τη Ρούλα Πισπιρίγκου και το Μάνο Δασκαλάκη - Τι λέει  ο ιδιωτικός ερευνητής

Ραγδαίες είναι η εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας με τους θανάτους των τριών παιδιών μέσα σε τρία χρόνια. Μετά τη σύλληψη της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας στο στόχαστρο των αρχών μπήκαν και οι θάνατοι των δυο άλλων παιδιών της οικογένειας, της Ίριδας και της Μαλένας.

Ωστόσο, αυτές δεν είναι οι μοναδικές υποθέσεις που ανοίγουν ξανά μετά τη σύλληψη της 33χρονης μητέρας. Πρόκειται για το θάνατο της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού, οι οποία τους επέτρεπε να μένουν δωρεάν στο σπίτι, με αντάλλαγμα να την προσέχουν, αφού οι πληροφορίες ήθελαν την εν λόγω γυναίκα να μην είχε κάποιον άλλον στη ζωή.
Μάλιστα, οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με το θέμα είναι πολλές. Μαρτυρίες θέλουν τη γυναίκα να φοβόταν πως η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης μπορεί να ήθελαν να τη βλάψουν, ενώ πολλές πληροφορίες για τα περιουσιακά της στοιχεία βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας.

«Δεν είχαν γνώση οι συγγενείς της ότι έχει πεθάνει η ξαδέρφη τους»


Στην εκπομπή MEGA Καλημέρα μίλησε ο ιδιωτικός ερευνητής Σωκράτης Στρατής, που έχει αναλάβει τη διερεύνηση του θανάτου της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού στην Πάτρα, μετά από σχετικά αίτημα των συγγενών της.

«Το μόνο που γνωρίζουν οι συγγενείς είναι ό,τι ακούν από τις τηλεοράσεις. Δεν είχαν γνώση ότι είχε πεθάνει η ξαδέρφη τους, δεν είχαν επικοινωνία αυτά τα χρόνια. Το έμαθαν τώρα ότι πέθανε. Άκουσαν και ότι έχει γίνει και αποτέφρωση και την έχουν εξαφανίσει, ότι δεν υπάρχει τάφος», είπε ο κ. Στρατής.

«Εγώ ξεκίνησα από το θέμα της ταφής. Τελικά δεν έγινε αποτέφρωση, έγινε κηδεία κανονικά. Δεν γνωρίζω αν θα γίνει εκταφή. Τώρα συνεχίζω την έρευνα με τα περιουσιακά της στοιχεία. Να βρούμε πώς θα μπορούσε να ωφεληθεί κάποιος που θα ήθελε να τη δολοφονήσει», πρόσθεσε ο ίδιος.

megatv

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα