Πάτρα: Εκταφή και δείγμα τριχών της σπιτονοικοκυράς

Πάτρα: Εκταφή και δείγμα τριχών της σπιτονοικοκυράς

Στο νεκροταφείο που έχει γίνει η ταφή της σπιτονοικοκυράς του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου,στην Πάτρα

έχει φτάσει αστυνομική δύναμη και περιμένουν τον εισαγγελέα ώστε να παρθεί δείγμα από τρίχες από το τον τάφο της σπιτονοικοκυράς.  

Η έρευνα έχει ήδη ανατεθεί από την Εισαγγελία στην Ασφάλεια Πατρών και από το πρωί της Τρίτης αστυνομικοί της Υπηρεσίας συλλέγουν στοιχεία για το θάνατο της 69χρονης Ευγενίας Κούτρα Θεοδωροπούλου

Η 69χρονη καθηγήτρια απεβίωσε στις 12 Σεπτεμβρίου του 2020 στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας στο Ρίο.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει προφυλακιστεί στις φυλακές Κορυδαλλού για την απόπειρα ανθρωποκτονίας της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Ωστόσο έχει δοθεί εντολή να διερευνηθεί και ο θάνατος των άλλων δύο παιδιών, καθώς και της σπιτονοικοκυράς 

Εντός των προσεχών ημερών θα έχει γίνει και η εκταφή , της Τζωρτζίνας. Θα φανεί έως την Πέμπτη τί συνέβη.

Ο Μάνος Δασκαλάκης, ήταν ο διαχειριστής των περιουσιακών στοιχείων της και συγγενείς της 69χρονης υποστηρίζουν πως η 69ρονη ήταν άθεη και προκαλεί ερωτήματα η κηδεία της

Ο πρώην Διευθυντής Ασφάλειας Πατρων και Στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ ε.α, Χρήστος Ρουγκάλας, μίλησε στο Κοινωνία Ώρα ΜEGA για την υπόθεση της Πάτρας

«Πληροφορίες από την Πάτρα, αναφέρουν πως το σπίτι στην οδό Μπιζανίου είναι υποθηκευμένο για 103.000 ευρώ και είναι άγνωστο από πού προέρχονταν τα χρέη. Στη συνέχεια θα ανοίξουν οι λογαριασμοί, καθώς έρχονται στην επιφάνεια αναφορές πως υπάρχουν μεγάλα ποσά που έχουν προκύψει», συμπλήρωσε.

«Εάν έλεγε κάτι για τον Μάνο Δασκαλάκη η Ρούλα Πισπιρίγκου, τότε εμμέσως θα παραδεχόταν την ενοχή της», επεσήμανε.

«Είναι μία υπόθεση σε εξέλιξη, με κίνητρα οικονομικά, το κίνητρο της επαναφοράς του παιδιού. Αυτά αποτελούν αφορμές και όχι κίνητρα. Εάν στηριχθούμε σε αυτά τότε δίνουμε το μήνυμα ότι εάν έχετε κάποιο τέτοιο κίνητρο, σκοτώστε. Άλλο οι αφορμές και τα κίνητα και άλλο η αιτία που βρίσκεται στην προσωπικότητα», τόνισε ο ψυχίατρος, Δημήτρης Σούρας.

Δεν είναι σχιζοφρένεια αυτό που έχει η Ρούλα Πισπιρίγκου. Ο άρρωστος, ο χρόνια ψυχωτικός, που παίρνει κανονικά τα φάρμακά του είναι ένας άνθρωπος πο δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα και μπορεί να εργαστεί. Δεν θα  συγκρίνουμε τον δολοφόνο με τον χρόνιο ψυχωτικό που δίνει την πάλη του για να κρατηθεί στη ζωή. Έχει πλήρη συνείδηση των πράξεών της. Βλέπουμε μία άνεση, μία λογική. Η στάση του Μάνου Δασκαλάκη είναι περίεργη. Είπε: «που την βρήκε την κεταμίνη;», που σημαίνει ότι την έδωσε στεγνά. Όλες οι προσωπικότητες χτίζονται από μικρές ηλικίες. Η Πισπιρίγκου είπε ότι είναι μάνα τριών παιδιών και ο Δασκαλάκης «θέλω να αποκαλυφθεί η αλήθεια». Αναρωτιέμαι, τώρα το θυμήθηκαν;», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα