Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε ζητήσει να κατέβει το άρθρο που αφορούσε την διασωλήνωση της Τζωρτζίνας

Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε ζητήσει να κατέβει το άρθρο που αφορούσε την διασωλήνωση της Τζωρτζίνας

Η συντάκτρια του ιστότοπου infokids.gr, Κωνσταντίνα Ντουντούμη, μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα ΜEGA» για μία ανάρτηση που είχε κάνει η ιστοσελίδα και αφορούσε στην δημοσιοποίηση του θανάτου της Τζωρτζίνας, και την Ρούλα Πισπιρίγκου να ζητά επιτακτικά να «κατέβει».
Η κ. Ντουντούμη στάθηκε στην υπόθεση μιλώντας για την περίεργη συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Είχαμε αναδείξει το θέμα της Μαλένας αλλά και της Ίριδας, και για το πόσο τραγική ήταν η ιστορία και αυτό που έχει συμβεί με την οικογένεια. Είχαμε συγκλονιστεί, είχαμε αναρτήσει τα μην Είχαμε δημοσιεύσει το ιστορικό των θανάτων. Βλέποντας την πορεία της Τζωρτζίνας δημοσιεύσαμε και την πορεία της Τζωρτζίνας και η Ρούλα Πισπιρίγκου μας ζήτησε με προσωπικό μήνυμα να «κατέβει»η ανάρτηση», ανέφερε αρχικά.

Τον Απρίλιο του 2021 μαθαίνοντας ότι και η Τζωρτζίνα ήταν διασωληνωμένη, δεν μπορούσαμε παρά να το αναδείξουμε και αυτό. Αναλογιζόμενη το τί έχει συμβεί τώρα, η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν ήθελε να δοθεί δημοσιότητα και στην ιστορία του τρίτου παιδιού. Το άρθρο δεν είχε αιχμές για την οικογένεια, απεναντίας είχαμε συγκλονιστεί με το γεγονός. Στα σχόλια που είχε το άρθρο, οι άνθρωποι έκαναν λόγο για γονιδιακό πρόβλημα. Σίγουρα μας παρακολουθούσε γιατί , για να μας ζητήσει να το ανεβάσουμε αμέσως. Μόνο η ίδια η μητέρα απευθύνθηκε σε μας και όχι ο πατέρας», πρόσθεσε.

Μεταξύ άλλων η κ. Ντουντούμη ανέφερε ένα περιστατικό που ένας άνδρας κάλεσε την ιστοσελίδα και απειλούσε.

«Αρχές Μαρτίου 2022 λάβαμε ένα τηλεφώνημα από έναν ηλικιωμένο άνδρα,  ο οποίος μας απείλησε, μας έριξε έναν οχετό από βρισιές και κακά σχόλια και απαιτούσε να μην ασχοληθούμε ξανά με το θέμα και να μην ασχολούμαστε με τη μητέρα, πράγμα το οποίο δεν συνέβαινε. Επιφυλλασσόμαστε ότι θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη», κατήγγειλε η κ. Ντουντούμη.

«Το θέμα της σπιτονοικοκυράς, είναι ένα θέμα που συνδέεται με την υπόθεση της Πάτρας. Στην ιστοσελίδα μας εστιάζουμε στα παιδιά και στις μητέρες, και αυτό που έχει προκύψει είναι κάτι καινούριο», κατέληξε λέγοντας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα