Νέα επίθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου κατά του Μάνου Δασκαλάκη - Φοβάται κάτι ο κύριος;

Νέα επίθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου κατά του Μάνου Δασκαλάκη - Φοβάται κάτι ο κύριος;

Εκείνος δεν ήταν που στήριζε την Ρούλα Πισπιρίγκου όλο αυτό το διάστημα; Τι έγινε και τώρα τα γυρίζει; Φοβάται κάτι ο κύριος; είπε μεταξύ άλλων η αδερφή της  Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα.

Με αυτά τα λόγια περνά σε νέα επίθεση κατά του Μάνου Δασκαλάκη , ανοίγοντας ξεκάθαρα πλέον μέτωπο με τον πρώην σύντροφο της αδερφής της .

Έτσι, μετά την αίτηση διαζυγίου που θα καταθέσει η Ρούλα Πισπιρίγκου τη Δευτέρα, μετά τις δηλώσεις για «κροκοδείλια δάκρυα» του Μάνου Δασκαλάκη, ήρθε η σειρά της Δήμητρας Πισπιρίγκου, μιλώντας στον ALPHA, να επιτεθεί στον 30χρονο εν διαστάσει σύζυγο της αδερφής της.

«Εκείνος δεν ήταν που στήριζε την Ρούλα Πισπιρίγκου όλο αυτό το διάστημα; Τι έγινε και τώρα τα γυρίζει; Φοβάται κάτι ο κύριος;» είπε μεταξύ άλλων. Λίγες ώρες νωρίτερα είχε επισκεφθεί για ακόμα μία φορά με τη μητέρα της, την ΓΑΔΑ όπου κρατείται η 33χρονη. Η Δήμητρα Πισπιρίγκου στηρίζει την Ρούλα και πιστεύει πως ακόμα δεν έχει αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Παράλληλα, σύμφωνα με την εφημερίδα Πελοπόννησος κατά την τελευταία επίσκεψή τους στην ΓΑΔΑ, η μητέρα και η αδελφή της Ρούλας την πίεσαν «να μιλήσει και να πει τα πάντα κατά του Μάνου»!

«Σ’ έχει ξεφτιλίσει παιδάκι μου, δεν το καταλαβαίνεις; Σ’ έχει σπάσει στο ξύλο τόσες φορές. Σ’ έφερε εδώ που βρίσκεσαι σήμερα. Πόσο παρακάτω ακόμη θα σε σπρώξει;». Αυτές ήταν οι κουβέντες της μάνας στη Ρούλα, τις οποίες η πρώτη μετέφερε σε άτομα της εμπιστοσύνης της, στις επικοινωνίες που είχε μαζί τους τις τελευταίες ώρες.

Σε μια χθεσινή επαφή της η μητέρα της Ρούλας έδειχνε απογοητευμένη: «Τι να πεις γι’ αυτό το παιδί; Είναι τόση η ‘’ψύχωση’’ που έχει με τον Μάνο και δεν καταλαβαίνει τίποτα. Δεν μας ακούει…», ήταν μια χαρακτηριστική αποστροφή των λεγομένων της στην στον συνομιλητή της…

Ζήνα Κουτσελίνη: Η Ρούλα Πισπιρίγκου μπορεί να παίξει το τελευταίο της χαρτί

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα