Πάτρα: Νέα στοιχεία για τα τρία παιδιά - Τα παραπλανητικά μηνύματα της 33χρονης στους γιατρούς

Πάτρα: Νέα στοιχεία για τα τρία παιδιά - Τα παραπλανητικά μηνύματα της 33χρονης στους γιατρούς

Ο αστυνομικός συντάκτης της εφημερίδας, μίλησε στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο για τα παραπλανητικά μηνύματα της 33χρονης στους γιατρούς.

Σήμερα στην εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής» ο Βασίλης Λαμπρόπουλος παρουσιάζει τα μηνύματα της 33χρονης κατηγορούμενης στους γιατρούς, κυρίως στην Πάτρα, όπου προσπαθούσε να δημιουργήσει μία ψευδαίσθηση τεχνιτής κρίσης του παιδιού της.

Όπως φαίνεται στο βίντεο πρόκειται για μακροσκελή μηνύματα μέσω των οποίων προσπαθεί να δείξει ένα ενδιαφέρον, δημιουργώντας την ύπαρξη υπαρκτού προβλήματος , με τους γιατρούς από τη μία μεριά να λένε ότι τα προβλήματα παρουσιάζονται μόνο όταν τα παιδιά είναι στο θάλαμο μαζί με τη μητέρα, «και όταν μεταφέρονταν στη ΜΕΘ όπου υπήρχε επιτήρηση, δεν συνέβαινε απολύτως τίποτα» επισήμανε ο αστυνομικός συντάκτης.

 Στη συνέχεια ανέφερε πως υπάρχει διάθεση να υπάρξει πολιτική αγωγή, σε βάρος της κατηγορούμενης από τη μεριά του Μάνου Δασκαλάκη και ορισμένων ανθρώπων από το στενό οικογενειακό του περιβάλλον.

Στις τελευταίες δηλώσεις του πατέρα είναι ξεκάθαρη πλεόν η διάσταση μεταξύ του ζευγαριού. Είναι μία σημαντική εξέλιξη που ενδεχομένως να δημιουργήσει ζητήματα, και παράλληλα όμως να είναι παραγωγική καθώς θα ζητά από την άλλη πλευρά να αποκαλύψει την αλήθεια.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος επισήμανε πως εξετάζονται τα πάντα ενώ οι αστυνομικοί έχουν πει πως μέχρι αυτή την ώρα δεν υπάρχουν επιβαρυντικά στοιχεία για τον  Μάνο Δασκαλάκη. Υπάρχει επίσης ένα ζήτημα που δεν έχει ερευνηθεί ακόμη και αφορά τον θάνατο της Ίριδας. Το βράδυ που το μωρό έχασε τη ζωή του, στο σπίτι βρίσκονταν η μητέρα μαζί με την αδερφή της.

«Το θέμα είναι τι αναφέρει η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, γιατί θα διατυπωθούν πιθανόν υπόνοιες, θα προκύψει κάποιο ζήτημα με την ιατροδικαστική εξέταση, εάν αποδειχθεί πως και αυτός ο θάνατος (της Ίριδας) οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, θα τεθεί “ζήτημα” και για την αδερφή της κατηγορουμένης. Λίγες ώρες πριν πεθάνει η Ίριδα η μητέρα έπαιζε μαζί της και παράλληλα βιντεοσκοπούσε το μωρό λέγοντάς της χαρακτηριστικά «αχ το κοριτσάκι, τι ωραία είναι…». Για το προηγούμενο βράδυ, υπάρχουν πληροφορίες πως υπήρξε ένταση στο σπίτι που οδήγησε τον Μάνο Δασκαλάκη να φύγει από το σπίτι. Προκαλεί απορίες το γεγονός πως αυτή η αναστάτωση δεν αναφέρεται και απορεί κανείς  πώς βρίσκεται διάθεση να παίζουν και να βιντεοσκοπούν  το παιδί και αν αυτό μπορεί να αποτελεί μία προεργασία για τυχόν μία ακόμη εγκληματική πράξη» είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Αναφορικά με το tablet που θάφτηκε μαζί με τη Τζωρτζίνα, ο αστυνομικός συντάκτης δήλωσε πως υπήρξε μία παρέμβαση από μία γιατρό του νοσοκομείου στην Πάτρα. Τα ερωτήματα και οι απορίες είναι πολλές για το συγκεκριμένο συμβάν καθώς λόγω της εγκεφαλικής βλάβης του παιδιού θεωρείται απίθανο να χρησιμοποιούσε το tablet με αποτέλεσμα να έχει συνδεθεί συναισθηματικά μαζί του, ώστε να θαφτεί και με αυτό.

Η γιατρός που παρενέβη είπε πως η Τζωρτζίνα όλο τοι διάστημα της νοσηλείας της προκειμένου να έχει μία ψευδαίσθηση κάποιων χρωμάτων και κινήσεων της είχε δοθεί το συγκεκριμένο tablet και από τους γιατρούς και από τους γονείς.

Ο δικηγόρος, Σπύρος Δημητρίου κάνοντας τη δική του τοποθέτηση εκτίμησε πως η κατηγορουμένη δεν θα αποκαλύψει τίποτα στην ανακρίτρια και τόνισε πως τέτοιου είδους εγκλήματα δεν λύνονται μέσω της  ποινής και η Δικαιοσύνη μέσω του σωφρονισμού και όσο περνάνε οι μέρες  όλοι διαπιστώνουμε μία προσωπικότητα σκληρή, με απουσία συναισθήματος. «Δεν πιστεύω να καταλάβει κάτι από κράτηση ή φυλακή» είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.

Μega.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα