Ρούλα Πισπιρίγκου: Τώρα χτίζεται το πραγματικό προφίλ της – Μια ψυχρή και άκαμπτη μητέρα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τώρα χτίζεται το πραγματικό προφίλ της – Μια ψυχρή και άκαμπτη μητέρα

Τώρα αρχίζει να χτίζεται το πραγματικό της προφίλ της Ρούλας Πισπιρίγκου ... Είναι μια ψυχρή και άκαμπτη μητέρα .....

Θα υπάρχει μάχη των πρωταγωνιστών, μια δράση και αντίδραση.... σύμφωνα με τους ειδικούς.

Το Πανελλήνιο παρακολουθεί συγκλονισμένονα ξεδιπλώνεται η υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, μετά και τη σύλληψη της 33χρονης, Ρούλας Πισπιρίγκου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως για την 9χρονη Τζωρτζίνα.

Μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο», η Δέσποινα Σβουρδάκου, Δρ. Εγκληματολογίας, μίλησε για ένα δύσκολο προφίλ της δράστιδος.

«Η επιστήμη θα δώσει τις απαντήσεις και σαφώς η αστυνομία. Βήμα βήμα μαζεύουν τα στοιχεία που είναι αποδείξεις για να δούμε τι έχει γίνει, ποια είναι η αλήθεια. Πάντοτε προσπαθούμε να βρούμε την αλήθεια χωρίς να αδικήσουμε».

Η κ. Σβουρδάκου τόνισε πως η έρευνα που γίνεται είναι βήμα βήμα από την καθημερινότητα των πρωταγωνιστών μέχρι και την τελευταία στιγμή.

«Χτίζεται ένα πολύ δύσκολο προφίλ και πρέπει να είμαστε πολύ συγκεκριμένοι. Από την πρώτη στιγμή είδαμε μια μητέρα άκαμπτη, ψυχρή και θεωρώ έτσι θα συνεχίσει να είναι η στάση της, όμως επειδή βλέπουμε τώρα να μπαίνουν και άλλα πρόσωπα στην υπόθεση που θα καταθέσουν, θα υπάρχει μάχη των πρωταγωνιστών, μια δράση και αντίδραση».

Όπως είπε η εγκληματολόγος:

«Τώρα αρπίζει να χτίζεται το πραγματικό προφίλ».

Από τη μεριά του, ο Γιώργος Παπαζήσης, αναπληρωτής Καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας Ιατρικής Σχολής ΑΠΘ, αναφέρθηκε στην κεταμίνη που έλυσε ουσιαστικά το θρίλερ.

«Τα φάρμακα, εκτός κεταμίνης, που βρέθηκαν ήταν τρία αντιεπιληπτικά. Πρέπει να δούμε τι ακριβώς χορηγούσαν εκείνη την περίοδο οι γιατροί για να ξέρουμε αν ήταν μέσα στη φαρμακευτική αγωγή».

Οι 9 φορές που η 33χρονη χορήγησε κεταμίνη πρόκειται για συστηματική δηλητηρίαση του κοριτσιού, σύμφωνα με τον καθηγητή.

«Η κεταμίνη μεταβολίζεται, μέσα σε 2 ώρες μπορεί να εξαφανιστεί από το αίμα. Στα ούρα παραμένει κάποιες ώρες περισσότερο. Από την στιγμή που είχαν μπει οι υποψίες εγκλήματος, οι Αρχές μπήκαν στη διαδικασία ενός γενικευμένου ελέγχου από όπου εντοπίστηκε η κεταμίνη».

Σύμφωνα με τον κ. Παπαζήση, η κεταμίνη είναι ένα «club drug» το οποίο χρησιμοποιείται εκτεταμένα στη διασκέδαση και μπορεί κάποιος να το προμηθευτεί εύκολα.

Πως πέρασε το τέταρτο 24ωρο στη ΓΑΔΑ
Στο μεταξύ η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία αναμένεται τη Δευτέρα να βρεθεί εκ νέου ενώπιον της ανακρίτριας προκειμένου να απολογηθεί πέρασε ένα τέταρτο 24ωρο στο ΓΑΔΑ.

Ουσιαστικά πρόκειται για την πρώτη φορά που θα μιλήσει και θα δώσει τη δική της εκδοχή για τα όσα έχουν συμβεί.

  Μέχρι στιγμής, η 33χρονη δηλώνει, μέσω των δικηγόρων της, ότι δεν αποδέχεται την κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση που της αποδίδεται.

 Θα κληθεί για πρώτη φορά να απαντήσει σε μια σειρά από ερωτήματα, αναφορικά με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικές Αρχές όλο το διάστημα των ερευνών. Με το πέρας της απολογίας της θα ξεκινήσει η ανάκριση.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα