Πάτρα: Μαμά φοβάμαι - Κράτα θεέ μου τον παράδεισο δροσερό. Η ανατριχιαστική ανάρτηση της Πισπιρίγκου

Πάτρα: Μαμά φοβάμαι - Κράτα θεέ μου τον παράδεισο δροσερό. Η ανατριχιαστική ανάρτηση της Πισπιρίγκου

Μία ανάρτηση της Ρούλα Πισπιρίγκου τρεις μήνες από τον θάνατο της Μαλένας, προκαλεί ανατριχίλα

Η 33χρονη έχε συλληφθεί και κρατείται στη ΓΑΔΑ με την κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωτρζίνας το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας που έφυγε τελευταίο από τη ζωή 

-Μαμά φοβάμαι

-Μη φοβάσαι! Εγώ είμαι εδώ!

-Μαμά δε μπορώ να αναπνεύσω!

-Πάρε με αγκαλιά, κλείσε τα μάτια και πάμε ένα ταξίδι όπου δεν θα υπάρχει πόνος.

-Κράτα Θεέ μου τον παράδεισο δροσερό, θα έρθουν θα παιδιά να παίξουν.

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων τοποθετήθηκε στο «Χαμογέλα και Πάλι» στο mega για την εν λόγω ανάρτηση.

«Θίγεται ένα πάρα πολύ σημαντικό θέμα, οι αστοχίες που έγιναν στην πρώτη έκθεση ήταν καθοριστικές. Η 1η έκθεση με την αιτία θανάτου που έδωσε κλείδωσε έναν παθολογικό θάνατο. Ακόμα και σε μικρά παιδιά μπορούμε να βάλουμε ως αιτία θανάτου το απροσδιόριστο. Η μητέρα μιλούσε και έλεγε πάρα πολλά. Βλέπουμε ότι η μητέρα μιλά και με τους γιατρούς και εγείρουν το ενδιαφέρον αυτές οι συνομιλίες«, σχολίασε αρχικά.

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου διαχωρίζει τις συνθήκες θανάτου των δύο πρώτων παιδιών με της Τζωρτζίνας»
«Η φράση που αναφέρεται στην ανάρτηση, μιλά για την έλλειψη οξυγόνου, που και στα 2 πρώτα παιδιά είναι το κύριο χαρακτηριστικό. Τα τραύματα είναι πολύ σημαντικά και είναι σημαντικό που διακρίνει την πορεία θανάτου των 2 παιδών από την πορεία της Τζωρτζίνας. Οι συνθήκες θανάτου των δύο παιδιών είναι κοινές», συμπλήρωσε.

Αυτή η ανάρτηση, παγώνει το αίμα, και εγείρει ερωτήματα.

Η ψυχολόγος Μυρσίνη Κωστοπούλου μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι» για τον ψυχισμό της μητέρας των τριών παιδιών.

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου, φαντασιωνόταν τον τρόπο με τον οποίο θα πέθαιναν τα παιδιά. Υπάρχει ένας σαδιστικός θρίαμβος μέσα από τον θάνατο των παιδιών. Η ενασχόλησή της με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν τρόπος ζωής, και όχι η απώλεια. Την ενδιέφερε να προβάλει τον εαυτό της», επεσήμανε.

«Υπάρχει πλήρης αδυναμία σε μία τέτοια ελλειμματική προσωπικότητα. Το συναίσθημα είναι επίπεδο και μπαίνει σε διακυμάνσείς μόνο αν είναι κάτι που την ενδιαφέρει, για παράδειγμα η σχέση της με τον σύζυγό της», τόνισε η κ. Κωστοπούλου.

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα προσπαθήσει να μην ομολογήσει. Θέλω να πιστεύω ότι όλο αυτό το ναρκισσιστικό πλέγμα θα αποδομηθεί με τον σωστό τρόπο. Είναι ένας άνθρωπος ανάλγητος με απουσία ηθικού κώδικα, και με πλήρη αδυναμία να κάνει μία υγιή σχέση με τους γύρω της», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα