Πάτρα: Μαρτυρία για Πισπιρίγκου - Δασκαλάκης - Έβαλαν κάμερες και παρακολουθούσε ο ένας τον άλλον

Πάτρα: Μαρτυρία για Πισπιρίγκου - Δασκαλάκης - Έβαλαν κάμερες και παρακολουθούσε ο ένας τον άλλον

Η γειτονιά ήξερε πράγματα και πιστεύω ότι θα αρχίσει να μιλάει σιγά - σιγά

Στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή Πρωινοί Τύποι μίλησε η Λίνα Αντωνοπούλου, λογίστρια και γειτόνισσα της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, στην Πάτρα

Όπως είπε η κ. Αντωνοπούλου, «ο Μάνος είναι πολύ ευγενικό παιδί, πολύ ήρεμο, γλυκύτατο παιδί. Η Ρούλα ήταν πάρα πολύ κλειστή σαν άνθρωπος. Το πρόσωπο της ερμήνευε κάτι, πως ήταν το εντελώς αντίθετο από αυτό που ήταν ο Μάνος».

«Όλοι μα όλοι στον πρώτο θάνατο, της Μαλένας, σοκαριστήκαμε. Απλά δεν υπήρχε η υποψία ότι κάτι έχει γίνει. Μετά τον θάνατο της Ίριδας, άρχισε να ακούγεται εδώ στην γειτονιά ότι κάτι γίνεται με την μάνα, αρχίσαμε να λέμε ότι κάτι περίεργο συμβαίνει», συμπλήρωσε η γειτόνισσα.

Μάλιστα, αποκάλυψε και κάτι που εφόσον ισχύει, προκαλεί ακόμη μεγαλύτερο προβληματισμό, αναφέροντας πως «ακούγαμε στην γειτονιά ότι έβαζε ο ένας στον άλλον κάμερες, ότι ο ένας είχε βάλει κάμερες και παρακολουθούσε τον άλλον, η Ρούλα τον Μάνο ή ο Μάνος την Ρούλα».

Σχετικά με την σπιτονοικοκυρά, η οποία αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα, αν και όπως είπε η ίδια βρίσκεται στην γειτονιά τα τελευταία 25 χρόνια, η κ. Αντωνοπούλου είπε «δεν την ξέραμε, δεν έβγαινε έξω η σπιτονοικοκυρά, δεν είχε επαφή με τον κόσμο».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα