Πάτρα - θάνατος τριών κοριτσιών: Καταγγελία από το 2014 για κακοποίηση της Τζωρτζίνας

Πάτρα - θάνατος τριών κοριτσιών: Καταγγελία από το 2014 για κακοποίηση της Τζωρτζίνας

Νέα στοιχεία εξακολουθούν να έρχονται στο φως για την υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα

Αυτή τη φορά αφορά το μεγάλο κοριτσάκι την Τζωρτζίνα. 

Ατομο από το περιβάλλον της οικογένειας φέρεται να έχει καταγγείλει από το 2014 πως η Τζωρτζίνα δεχόταν κακοποίηση στο σπίτι της.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο από το περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη έκανε τη συγκεκριμένη καταγγελία τον Οκτώβριο του 2014, όταν η Τζωρτζίνα ήταν 1ος έτους.

 Όπως αποκάλυψε, ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα» στο mega  υπάρχουν πληροφορίες πως τον Οκτώβριο του 2014, πρόσωπο από το ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον του ζευγαριού, της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, προχώρησε σε καταγγελία σε οργανισμό που ασχολείται με κακοποιήσεις παιδιών.

Η καταγγελία αναφέρει πως η τότε ολίγων μηνών Τζωρτζίνα κακοποιείτο, χωρίς να είναι σαφές από ποιον.

Ο εν λογω οργανισμός φέρεται να απευθύνθηκε σε κοινωνικούς λειτουργούς του Δήμου της Πάτρας και υπήρξε επίσκεψη στο σπίτι όπου διέμενε η οικογένεια.

Φέρεται να μην έγινε επισταμένος έλεγχος, ενώ το ζευγάρι ισχυρίστηκε πως πρόκειται για «κακοήθειες που δεν ευσταθούν» με αποτέλεσμα να σταματήσει η έρευνα.

Όπως επισήμανε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να γίνεται συνεχής έλεγχος και ιατροδικαστική εξέταση κάτι που δεν έγινε στην περίπτωση της Τζωρτζίνας.

Τέλος, ο αστυνομικός συντάκτης σημείωσε πως έγινε η επίσκεψη μόνο μία φορά και κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού.