Πάτρα: Η νέα μαρτυρία για τη χαρτορίχτρα που πήγε η Ρούλα και την οντισιόν του X Factor που πήγε ο Μάνος

Πάτρα: Η νέα μαρτυρία για τη  χαρτορίχτρα που πήγε η Ρούλα και την οντισιόν του X Factor που πήγε ο Μάνος

Η υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών της ίδιας οικογένειας έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και συνεχίζει να προκαλεί το αμείωτο ενδιαφέρον σχετικά με το τι συνέβη και πέθαναν τα τρία παιδιά  

Ωστόσο οι μαρτυρίες που έρχονται καθημερινά στο φως είναι πολλές

Στο Πρωινό  και τον Γιώργο Λιάγκα μίλησε μία χαρτορίχτρα από την Πάτρα, η οποία ισχυρίζεται πως η Ρούλα την επισκέφτηκε δύο φορές.

«Δυο φορές την είδα. Ισχυριζόταν τα δικά της. Εγώ δεν συμφωνούσα με αυτά που ισχυριζόταν, της έλεγα ότι είναι αλλιώς τα πράγματα, εν πάση περιπτώσει. Ισχυριζόταν ότι είναι μαγεία, ότι της κάνουν μαγεία και τα λοιπά. Εγώ της λέω ότι δεν βλέπω κάτι τέτοιο, εγώ λέω πρόσεξε γιατί θα έχεις κι άλλο θάνατο. Η Ρούλα δεν το δεχόταν αυτό.

Η Ρούλα δεχόταν ότι είχε μαγεία κι έτσι έχανε τα παιδιά της. Από συγγενικό της πρόσωπο πίστευε ότι ήταν η μαγεία. Είχε χωρίσει με τον Μάνο και το πρόβλημά της ήταν ο Μάνος φυσικά. Πώς θα τα ξαναβρεί με τον Μάνο.

Είχαν χωρίσει, δεν μου ανέφερε για εξωσυζυγικές σχέσεις, απλά ότι είχαν χωρίσει. Και ότι χώρισαν από μαγεία. Εγώ της είπα ότι μπορεί να φταίει και η συμπεριφορά της λίγο, γιατί είδα ότι είναι λίγο περίεργη απέναντι στον Μάνο και να το κοιτάξει λίγο καλύτερα. Τον πίεζε, του γκρίνιαζε, ήθελε να περνάει το δικό της. Ήταν μια συμπεριφορά περίεργη», είπε η χαρτορίχτρα.

  Η Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε παρέμβαση στο Πρωινό, λέγοντας τα εξής: «Διαψεύδω ότι έχω επισκεφτεί χαρτορίχτρα».

Στην οντισιόν του X Factor ο Μάνος, δύο μήνες πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Στην εκπομπή το Πρωινό, με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα την Τρίτη το πρωί έφερε στο φως μία νέα μαρτυρία που αφορά τον πατέρα των τριών παιδιών

Ο Μάνος Δασκαλάκης, δύο μήνες πριν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας είχε πάρει μέρος στις οντισιόν του X Factor.

Συγκεκριμένα, η μαρτυρία αναφέρει:

«Είχα δηλώσει συμμετοχή για το X Factor. Μου ζήτησαν να βρίσκομαι την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου στο θέατρο Χυτήριο στις 12:00 το μεσημέρι. Ήμασταν αρκετά άτομα έξω, δεν μπαίναμε μέσα με τη σειρά που είχαμε φτάσει στο χώρο. Ανάμεσα σε αυτούς που ήμασταν έξω, ήταν και ο Μάνος, ο πατέρας των τριών παιδιών από Πάτρα.

Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι ήταν αυτός. Τον θυμάμαι πολύ καλά. Μπορώ να σας πω και τι φορούσε γιατί μου έκανε εντύπωση. Ο πολύ μεγάλος ξύλινος Σταυρός που φορούσε. Μαύρο μπλουζάκι κι άσπρη ζακέτα με κουκούλα.

  Τον άκουσα να λέει ότι ήρθε από Πάτρα, Μας είπε ότι ήταν οδηγός νταλίκα, δεν είπαμε πολλά. Ήταν χαμογελαστός και μάλιστα ο λιγότερο αγχωμένος από όλους μας».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα