Πάτρα - θάνατος τριών κοριτσιών: Τα ευρήματα που δείχνουν παιδοκτονίες - Νέα ανάρτηση βόμβα του ιατροδικαστή Λέων

Πάτρα - θάνατος τριών κοριτσιών: Τα ευρήματα που δείχνουν παιδοκτονίες - Νέα ανάρτηση βόμβα του ιατροδικαστή Λέων

Εβδομάδα σημαντικών εξελίξεων αναμένεται να είναι αυτή που διανύουμε για την υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα

Οι τοξικολογικές εξετάσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας, που έχουν σταλεί σε εξειδικευμένο εργαστήριο στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να ρίξουν περισσότερο φως στα αίτια θανάτου του παιδιού

Ωστόσο με μία  νέα ανάρτηση  προχώρησε ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων. Σε αυτή αναφέρεται στα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στα δύο παιδιά, την Μαλένα και την Ίριδα που πέθαναν πρώτα.

Εύρημα στην πρώτη υπόθεση: «Δύο μικροεκδορές στη ρινική χώρα».
Εύρημα στη δεύτερη υπόθεση: «μικρή λύση της συνέχειας του στοματικού βλεννογόνου».
Ακολουθεί σχετική βιβλιογραφία:

Η πνιγμονή από απόφραξη των αναπνευστικών στομίων περιλαμβάνει κατά κανόνα σχεδόν περιστατικά ανθρωποκτονίας. Πιο συχνά είναι η αιτία σε παιδοκτονίες και λιγότερο παρατηρείται σε ανθρωποκτονίες ενηλίκων, όπως σε υπερήλικες ή άτομα εξασθενημένα από νόσο, πάθηση ή λήψη οινοπνεύματος και τοξικών ουσιών. (Εικ. X-33).

Τα ευρήματα στα περιστατικά αυτά είναι εκδορές, εκχυμώσεις, ρήξεις των ιστών στόμα τος και μύτης από την αντίσταση του θύματος απέναντι στο δράστη στα σημεία αυτά της βίας και τα γενικά ευρήματα της ασφυξίας (Εικ. Χ-33)».

Υπάρχει περίπτωση η υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά να μπει στο αρχείο;

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα