Πάτρα: Οργισμένος ο πατέρας - Το δίκιο θα το βρω και δε θα αργήσει

Πάτρα: Οργισμένος ο πατέρας - Το δίκιο θα το βρω και δε θα αργήσει

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα. Πρωταγωνιστές στην υπόθεση είναι φυσικά και οι γονείς. 

Η μητέρα των κοριτσιών που πέθαναν είναι πιο εύκολη στην επικοινωνία με τους δημοσιογράφους ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που από μόνη της θέλησε να δώσει εξηγήσεις.

Ο πατέρας των παιδιών δεν μιλάει εύκολα και σύμφωνα με πληροφορίες εδώ και καιρό νιώθει οργή και θυμό για τα όσα ακούγονται για το στενό οικογενειακό του περιβάλλον.

«Το δίκιο θα το βρω όταν τελειώσει όλο αυτό»
Σήμερα η εφημερίδα «Πελοπόννησος» φέρνει στη δημοσιότητα την επικοινωνία της με τον Μάνο Δ, που ξέσπασε για όσα βιώνει η οικογένειά του.

Μέσα όμως από αυτήν καταδεικνύεται η «δική του αλήθεια», όπως και η στάση του απέναντι στην εν διαστάσει σύζυγό του, την οποία και στηρίζει.

«Να ξέρετε, ότι μόλις τελειώσει όλο αυτό, όσα γράφονται, δεν θα το αφήσουμε έτσι, γιατί οι ανακρίβειες είναι πολλές. Μόνο κακό μας έχουν κάνει», ήταν τα λόγια του πατέρα προς την εφημερίδα πριν λίγες ημέρες, τα οποία δημοσιεύονται σήμερα.

Ο πατέρας δήλωσε επίσης σίγουρος ότι: «Το δίκιο θα το βρω, όταν τελειώσει όλο αυτό. Και πιστέψτε με… δεν θ’ αργήσει. Δεν μπορείτε να φανταστείτε, ούτε στο 1%, τι κακό μας έχουν κάνει» αναφέρει.

«Σας μιλάω ως χρόνια πολίτης της Πάτρας. Και στηριζόμενος από όλες τις εφημερίδες. Και με μία άψογη σχέση με όλον τον κόσμο της Πάτρας. Για ένα άρθρο και λίγο δημοσίευση», καταλήγει ο Μάνος Δ.

«Θα την σκότωνα αν είχα έστω και μισή υποψία»
Χθες στενός φίλος του 30χρονου, είχε μιλήσει στον Alpha για τις τελευταίες σκέψεις του πατέρα.

Αποκάλυψε ότι δεν ζει στο ίδιο σπίτι με την 33χρονη, αλλά ακόμα και σήμερα όπως του έχει εκμυστηρευτεί πιστεύει πως δεν έβλαψε τα παιδιά.

«Ο Μάνος είναι σε βαριά ψυχολογική κατάσταση. Εργάζεται πάρα πολύ, σε μια ιδιωτική εταιρεία, φτάνει να δουλεύει μέχρι και 20 ώρες τη μέρα και περιμένει να πέσει φως στην υπόθεση. Είναι στην Πάτρα και δεν έχει φύγει για πουθενά. Επισκέπτεται τους γονείς του στο πατρικό του τακτικά και επισκέπτεται τη Ρούλα καθημερινά, γιατί οι δυο τους έχουν χωρίσει αλλά δεν μπορεί να μη τη στηρίξει ανθρώπινα» ανέφερε φίλος του πατέρα των παιδιών.

«Ο Μάνος είναι πολύ ενοχλημένος με διάφορα πράγματα που λέγονται. Στην ίδια συζήτηση μού είπε: “Θέλω να πω εκεί που πρέπει όσα ξέρω, όσα έχω ζήσει. Κανένας δεν μπορεί να με αναιρέσει. Κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει εμένα. Είμαι ο πιο άμεσος και είμαι ο πρώτος που θα την σκότωνα εάν είχα έστω και μισή υποψία. Δεν έχω την υποψία και πιστεύω ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση, αυτό πιστεύω μέσα μου. Μόνο εγώ δεν έχω πιστέψει ότι το έχει κάνει η Ρούλα. Κλείνω την τηλεόραση για να μην επηρεαστώ”» συμπλήρωσε ο φίλος του Μάνου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα