Πάτρα: Τα γυρίζει η μάνα – Πώς έγιναν οι γρατζουνιές στη Μαλένα

Πάτρα: Τα γυρίζει η μάνα – Πώς έγιναν οι γρατζουνιές στη Μαλένα

Ανατρέπει όσα είχε πει αρχικά η μητέρα των τριών κοριτσιών στην Πάτρα αναφορικά με τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητες και απεικόνιζαν την μικρή Μαλένα με γρατζουνιές διαγώνια στη μύτη και εξάνθημα στα μάγουλα.

«Δεν θυμάμαι αν υπήρχαν αυτές οι εκδορές. Έγινε και μία ανάνηψη, πιθανότατα έτσι να προκλήθηκαν. Κοιτάξτε λίγο πιο προσεκτικά, που είναι ακριβώς. Είναι λίγο πιο κάτω από τα μάτια, στο κόκκαλο της μύτης. Εκεί και να θες να κλείσεις τη μύτη, δεν γίνεται. Όσο για το έκζεμα στο μάγουλό της, αυτό είναι ατοπική δερματίτιδα, είχε το παιδί, παντού έβγαζε συνεχώς» απάντησε η 33χρονη στην εκπομπή T-Live.

Σύμφωνα με πληροφορίες του T-live, αναμένεται τις επόμενες ημέρες να σταλεί στην ασφάλεια Αθηνών το έγγραφο με τα συμπεράσματα του ελέγχου που πραγματοποίησε η άτυπη επιτροπή που συγκροτήθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία Αθηνών για την τρίχρονη Μαλένα.

Τι δείχνουν τα βίντεο με τις τελευταίες στιγμές της Τζωρτζίνας
Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» αποκάλυψαν τι δείχνουν τα βίντεο με την Τζωρτζίνα λίγες μέρες πριν φύγει από τη ζωή.

Σε αυτά η μητέρα φαίνεται ξαπλωμένη στο κρεβάτι, ενώ η Τζωρτζίνα ανεβάζει παλμούς. Η μητέρα της καταγράφει μία το μόνιτορ και μία την κόρη της. Στο μεγάλο κλιπ φαίνεται να πέφτουν πολύ οι παλμοί και διακρίνεται η μητέρα να βάζει μάσκα οξυγόνου στην Τζωρτζίνα. Καλεί τους γιατρούς, οι οποίοι πηγαίνουν στο δωμάτιο.

.ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα