Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησε την σύντροφό του και αυτοκτόνησε

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησε την σύντροφό του και αυτοκτόνησε

Μία τραγωδία εκτυλίχθηκε στην Θεσσαλονίκη. 40χρονη, μητέρα τριών παιδιών, κατέληξε ύστερα από πυροβολισμούς που δέχθηκε σε καφετέρια. Ο δράστης, πρώην σύντροφος του θύματος, πυγμάχος, αφού την πυροβόλησε στην κοιλιακή χώρα στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Μάλιστα, όλη η φρίκη εκτυλίχτηκε μπροστά στα μάτια της 20χρονης κόρης της άτυχης γυναίκας που επίσης τραυματίστηκε από τα πυρά του δράστη.
«Με το που μπήκε μέσα στην κουζίνα, εκείνη τη στιγμή μπήκε κι αυτός μέσα προφανώς για να την απομονώσει, έβγαλε την καραμπίνα, μπήκε η μεσαία κόρη μπροστά, την πυροβόλησε στην κοιλιακή χώρα εξ’ επαφής και μετά αυτοκτόνησε», είπε φίλη της 40χρονης.

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή η 40χρονη, μητέρα τριών παιδιών, που χθες το βράδυ δέχθηκε πυροβολισμό από τον πρώην σύντροφό της, στη Θεσσαλονίκη.

Η ώρα ήταν 8 το απόγευμα όταν ο άνδρας μπήκε μέσα στο ουζερί που διατηρούσε η άτυχη γυναίκα. Προσπέρασε όλους τους θαμώνες και πήγε προς την κουζίνα, την πυροβόλησε στην κοιλιακή χώρα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Με δάκρυα στα μάτια η φίλη και δικηγόρος της άτυχης γυναίκας περιγράφει στην κάμερα του MEGA τα δραματικά λεπτά που ακολούθησαν μετά τον δεύτερο πυροβολισμό.

«Εκείνη την ώρα γυρνούσα, ήμουνα με το σκυλάκι βόλτα, άκουσα το δεύτερο πυροβολισμό και να σας πω την αλήθεια κατάλαβα, το πίστεψα ότι μπορεί να ήταν αυτός. Η μία της κόρη ήταν τραυματισμένη με την μπλούζα της μέσα στα αίματα, βγήκε και η άλλη της κόρη μιλώντας στο τηλέφωνο άκουσα να λέει ότι πυροβόλησε τη μαμά», είπε.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Αργά το βράδυ, δυστυχώς κατέληξε.

«Δούλευα μέσα, άκουσα δύο πυροβολισμούς, έντρομοι βγήκαν όλοι. Το μόνο σοκαριστικό ήταν τα παιδιά της που κλαίγανε», είπε γειτόνισσα της 40χρονης.

Εδώ και έναν χρόνο το θύμα προσπαθούσε να απεμπλακεί από τη σχέση. Μάλιστα τα Χριστούγεννα είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα, όμως ο πυγμάχος επέμενε…

«Έφτιαχνε κάτι αυτοσχέδια κρεβάτια και έμπαινε μέσα, η κοπέλα τον έδιωχνε. Μ’ αυτές εδώ τις παλέτες. Του είχε κάνει και ασφαλιστικά μέτρα πέρυσι τα Χριστούγεννα να φύγει», συμπλήρωσε η γειτόνισσα.

Για έναν νευρικό άνθρωπο κάνουν λόγο οι θαμώνες του μαγαζιού:

«Ερχόταν έφευγε, ερχόταν, έχει τύχει να γίνουν κι επεισόδια. Δεν τον ήθελε η κοπέλα, ήταν άτομο νευρικό, προβληματικό και χάσαμε το κορίτσι που το αγαπούσαμε πάρα πολύ».

Η 20χρονη κόρη τους, που τραυματίστηκε στην προσπάθειά της να σώσει την μητέρα της, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα