Ίλιον: Κύμα συμπαράστασης στην 70χρονη που έκλεψε τρόφιμα από σούπερ μάρκετ

Με σπασμένη φωνή, καλύπτοντας το πρόσωπό της γιατί νιώθει, όπως λεει, ντροπή , η ηλικιωμένη που αναγκάστηκε να κλέψει λίγα τρόφιμα από σούπερ μαρκετ στο ‘Ιλιον, ανοιγει την καρδιά της στο MEGA και συγκλονίζει.

«Δεν ήταν κανένας δίπλα μου και λέω πάρ’τα Μαρία αν θα σας πω ότι το μετάνιωσα επιτόπου αλλά δεν βρήκα το κουράγιο φοβήθηκα μη με δούνε», λέει στην κάμερα η ηλικιωμένη.

Η 70χρονη έφτασε στο σημείο να κλέψει μερικά τρόφιμα για να μπορέσει να κάνει το τραπέζι στα παιδιά της.

«Στάθηκα εκεί μπροστά στα ράφια με τα κρέατα και με έπιασε νοσταλγία να μαγειρέψω μία μέρα να πιω ένα κρασί με τα παιδιά μου τα είδα αλλά έφυγα και ο διάολος ο κερατάς με ξαναστείλε», συμπληρώνει η ίδια.

«Από απελπισία…»
Η ηλικιωμένη μιλά για την τραγική οικονομική κατάσταση στην οποία περιήλθε πριν από χρόνια, τα προβλήματα υγείας, την ανεργία με την οποία παλεύουν τα παιδιά της. Μέσα στην απελπισία της προχώρησε σε αυτή την κίνηση. Περιγράφει την ανθρωπιά άλλων πελατών του σούπερ μάρκετ που έσπευσαν να την βοηθήσουν αλλα και τη σκληρότητα με την οποία αντέδρασε ο υπάλληλος του καταστήματος.

«Μπορούσε ο άνθρωπος αυτός να βγάλει τα πράγματα και να με αφήσει αλλά δεν το έκανε. Μετά από λίγο ήρθε και ένα 100 και με πήγαν στο τμήμα έκατσα πέντε ώρες εκεί», αποκαλύπτει η 70χρονη.

Όπως λέει η γυναίκα, οι αστυνομικοί που την προσήγαγαν στο τμήμα, συγκινήθηκαν όταν τους περιέγραψε την κατάστασή της.

«Τα παιδιά (οι αστυνομικοι) μου φέρθηκαν πάρα πολύ καλά το, ένα βούρκωσε . Και μάλιστα είπε “μα δεν έβλεπε τη μάνα του μπροστά τη γιαγιά με τα άσπρα μαλλιά τι πήγε και έκανε ήθελε να πάρει κανα βαθμό”.Και μετά με άφησαν ελεύθερη», συνεχίζει η ηλικιωμένη.

Μετά τη δημοσιοποίηση του περιστατικού, αλυσίδες σούπερ μάρκετ έσπευσαν να βοηθήσουν τη γυναίκα.

Τα ξημερώματα, μέλη του Ρουβικωνα έσπασαν με βαριοπούλες τη τζαμαρία στην είσοδο του σούπερ μάρκετ στο Ίλιον.

megatv

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα