Μενίδι: Πρώην μέλος της φρουράς πολιτικού ο αστυνομικός που συνελήφθη για τον νεκρό 44χρονο

Μενίδι: Πρώην μέλος της φρουράς πολιτικού ο αστυνομικός που συνελήφθη για τον νεκρό 44χρονο

Συνελήφθησαν δύο άτομα για εμπλοκή στον θάνατο του 44χρονου στο Μενίδι, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός χθες το απόγευμα σε οικόπεδο της οδού Αχαρνέων Ιππέων.
 Αρνητής του εμβολίου και πρώην μέλος της φρουράς σημαίνοντος πολιτικού προσώπου είναι ο 38χρονος αστυνομικός που συνελήφθη για το θάνατο του 44χρονου Ρομά στο Μενίδι. Είχε μεταφερθεί πρόσφατα στην Άμεση Δράση λόγω της άρνησής του να εμβολιαστεί και βρισκόταν σε πατρική άδεια, καθώς η γυναίκα του γέννησε το δεύτερο παιδί τους.

Οι αρχές εξετάζουν αν τα χτυπήματα που κατάφεραν ο αστυνομικός και ο ιδιώτης που ήταν μαζί του στον 44χρονο, ήταν μοιραία και επέφεραν τον θάνατό του. Εντός της ημέρας οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα.

Οι δύο άνδρες είχαν δει την Κυριακή το θύμα να… κλέβει εξωτερική μονάδα air-condition από ακατοίκητο διαμέρισμα απέναντι από το σπίτι του αστυνομικού και τον καταδίωξαν. Ο 38χρονος φέρεται να ξυλοκόπησε το θύμα, ενώ ο δεύτερος δράστης του πέταξε μια πέτρα προσπαθώντας να τον σταματήσει. Λίγη ώρα αργότερα ο 44χρονος, που κατάφερε να διαφύγει, έπεσε νεκρός μερικά μέτρα μακριά, σε πάρκο.

 Φως στα ακριβή αίτια θανάτου του 44χρονου, αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα της νεκροτομής από τον ιατροδικαστή, για να διαπιστωθεί αν αυτός προκλήθηκε από τα τραύματα, ή επήλθε συνέπεια αυτών.

Τον άνδρα είχαν εντοπίσει νεκρό κάτοικοι της περιοχής σε πάρκο στην οδό Αχαρνέων Ιππέων, το απόγευμα της Κυριακής. Άμεσα ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο, όμως όπως διαπιστώθηκε ο 44χρονος ήταν ήδη νεκρός. 
Για το συμβάν ενημερώθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, καθώς ο άνδρας έφερε σημάδια από ξυλοδαρμό και το μεσημέρι της Δευτέρας ο αστυνομικός και ο ιδιώτης συνελήφθησαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες είχαν αποτυπωθεί από κάμερες ασφαλείας της περιοχή, ενώ υπήρχαν και αυτόπτες μάρτυρες στο συμβάν.

ieidiseis

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα