O Ερυθρός Σταυρός ξεκινά δωρεάν Rapid Test σε μαθητές και εκπαιδευτικούς του Δήμου Δάφνης – Υμηττού

O Ερυθρός Σταυρός ξεκινά  δωρεάν Rapid Test σε μαθητές και εκπαιδευτικούς του Δήμου Δάφνης – Υμηττού

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, ανταποκρινόμενος άμεσα στην έκκληση του Δημάρχου Δάφνης-Υμηττού κ. Αναστάσιου Μπινίσκου, θα διενεργεί από την Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022, τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (Rapid Test) σε μαθητές και εκπαιδευτικούς των σχολείων της περιοχής, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή και απρόσκοπτη διεξαγωγή των μαθημάτων.
Συγκεκριμένα, κατόπιν πρωτοβουλίας του Προέδρου Dr. Αντώνιου Αυγερινού, νοσηλεύτριες του Τομέα Υγείας του Ε.Ε.Σ., από την Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022 και για όσο χρειαστεί, θα διενεργούν δωρεάν Rapid Test, καθημερινά και ώρες 12-6 μ.μ., στον χώρο του Β΄ ΚΑΠΗ Υμηττού (Πρώην Λεωφόρος Ηλιουπόλεως 56, Υμηττός, νυν Λεωφόρος Ηλιουπόλεως 188), σε μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς και άτομα που αποτελούν στενές επαφές των μαθητών, κατόπιν προσκόμισης της Βεβαίωσης Υποχρέωσης Ελέγχου από τον Διευθυντή της εκάστοτε σχολικής μονάδας της πόλης.
Ο Δήμαρχος Δάφνης - Υμηττού, κ. Αναστάσιος Μπινίσκος κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον Προέδρο του Ε.Ε.Σ. Dr. Αντώνιο Αυγερινό, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι: «Είναι συγκινητική και συγχρόνως τιμητική για την πόλη μας, τόσο η παρουσία του Προέδρου Dr. Αντώνιου Αυγερινού όσο και η άμεση ανταπόκρισή του στο κάλεσμά μας για να προστατέψουμε τον πληθυσμό των σχολικών μονάδων του Δήμου μας.»

ΑΠΕ ΜΠΕ 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα