Κλειστά και την Παρασκευή τα σχολεία στην Αττική

Κλειστά και την Παρασκευή τα σχολεία στην Αττική

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Παρασκευή τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε όλη την Αττική.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης είχε διαβούλευση με τους Δημάρχους της Αττικής, με τους οποίους αξιολογήθηκαν οι δυσκολίες που επικρατούν σε αρκετές περιοχές της Αττικής. Έτσι, συμφωνήθηκε ομόφωνα, ακόμα και στις περιπτώσεις που δεν τίθεται ζήτημα πρόσβασης λόγω καιρικών συνθηκών, να μην πραγματοποιηθούν δια ζώσης μαθήματα στα σχολεία σε όλη την Αττική.

Η σχετική απόφαση ελήφθη με δεδομένο ότι εξακολουθούν να υφίστανται προβλήματα λόγω χαμηλών θερμοκρασιών στο σύνολο των περιοχών της Αττικής, ενώ υπάρχουν σημαντικά ζητήματα μετακίνησης, τόσο των μαθητών, όσο και των εκπαιδευτικών, από και προς τα σχολεία.

Να σημειωθεί ότι η λειτουργία ή μη των βρεφονηπιακών σταθμών αποτελεί ευθύνη των δήμων οι οποίοι και θα ενημερώσουν άμεσα τους ενδιαφερόμενους. Κλειστοί πάντως θα παραμείνουν και αύριο Παρασκευή 28 Ιανουαρίου, οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών. Η απόφαση αυτή ελήφθη στο πλαίσιο ελέγχων των υποδομών (κτιρίων και προαυλίων χώρων), μετά τη σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε και την πόλη της Αθήνας.

Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο Παρασκευή 28/1, οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Πειραιά, μετά από απόφαση του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα