Γαλάτσι: Εκτέλεσαν εν ψυχρώ 35χρονο πυγμάχο - Είχε δολοφονηθεί και ο θείος του

Γαλάτσι: Εκτέλεσαν εν ψυχρώ 35χρονο πυγμάχο - Είχε δολοφονηθεί και ο θείος του

Μαφιόζικη δολοφονία λίγο μετά τις 18:00 στο Γαλάτσι, στην οδό Εκάβης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένας άνδρας έπεσε νεκρός από πυρά αγνώστων την ώρα που έβγαινε από γυμναστήριο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα βρισκόταν έξω από το γυμναστήριο του αθλητικού ομίλου πυγμαχίας «Περσεύς», όταν δέχτηκε τα πυρά από τους αγνώστους, οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανή.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, το θύμα, περίπου 35 ετών, βρισκόταν έξω από ένα γυμναστήριο, όταν τον «γάζωσαν» άγνωστοι οι οποίοι στην συνέχεια διέφυγαν.

Στο σημείο βρέθηκαν 15 κάλυκες από πυροβόλο όπλο. 

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο, ενώ οι αστυνομικές Αρχές «χτενίζουν» την περιοχή για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, δε, σημειώθηκε ότι στο παρελθόν η οικογένεια του θανόντος είχε χάσει και άλλο μέλος της από δολοφονική επίθεση. Συγκεκριμένα, άγνωστοι είχαν σκοτώσει τον θείο του 35χρονου.

 Περί εκτέλεσης από επαγγελματίες του είδους κάνει λόγο η Ελληνική Αστυνομία, όπως μετέδωσε η τηλεόραση της ΕΡΤ, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πάρα πολύ πιθανόν να μιλάμε για «συμβόλαιο θανάτου» το οποίο εκτέλεσαν οι δράστες, και άρα για υπόθεση που σχετίζεται με ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Από την ΕΛ.ΑΣ κάνουν λόγο για εκτέλεση από επαγγελματίες και ξεκαθάρισμα λογαριασμών, υπογραμμίζοντας ότι η εκτέλεση ενδέχεται να συνδέεται με την εν ψυχρώ εκτέλεση επιχειρηματία με το ψευδώνυμο «Κεφάλας», τον Μάιο του 2021, έξω από καντίνα στη Μεταμόρφωση, ο οποίος ήταν θείος του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα