Νέο Ηράκλειο: Καταγγελία για απαγωγή και σεξουαλική κακοποίηση - Την παράτησαν λιπόθυμη σε στάση λεωφορείου

Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει η υπόθεση της 22χρονης η οποία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα απαγωγής, σεξουαλικής κακοποίησης και ληστείας στο Νέο Ηράκλειο.

Θύμα ληστείας και αρπαγής καταγγείλει ότι έπεσε μια 22χρονη κοπέλα από τρεις άγνωστους άντρες.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 22χρονη, ο εφιάλτης της ξεκίνησε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της 21ης Νοεμβρίου, όταν κινούνταν πεζή σε κεντρικό σημείο στο Νέο Ηράκλειο Αττικής. Όπως είπε στην κατάθεσή της, κάποια στιγμή την προσέγγισε ένα γκρι αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρεις κουκουλοφόροι. Ξαφνικά, οι δύο από αυτούς κατέβηκαν από το όχημα και με τη βία την ανάγκασαν να μπει στο αυτοκίνητο.

Στη συνέχεια, την χτύπησαν στο κεφάλι της με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει και να χάσει τις αισθήσεις της. «Ξύπνησε» εγκαταλελειμμένη σε στάση λεωφορείου κοντά στο σταθμό Λαρίσης και εντοπίστηκε από έναν διερχόμενο οδηγό, αναφέρει ρεπορτάζ του Mega.

Οι δράστες, σύμφωνα με την καταγγελία, αφαίρεσαν από την κατοχή της το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, την αστυνομική της ταυτότητα, το κινητό της τηλέφωνο. Επίσης η κοπέλα ανέφερε στους αστυνομικούς ότι κατά την παραμονή της εντός τους οχήματος κι ενώ ήταν ημιλιπόθυμη, αντιλήφθηκε να την θωπεύουν και να προσπαθούν να της κατεβάσουν το κολάν που φορούσε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα