Εάν είχε κάνει το εμβόλιο και δεν είχε παρασυρθεί από επιτήδειους τα παιδιά μου δεν θα ήταν ορφανά

Εάν είχε κάνει το εμβόλιο και δεν είχε παρασυρθεί από επιτήδειους τα παιδιά μου δεν θα ήταν ορφανά

Αυτοί οι επιτήδειοι έχουν καταφέρει και μέσα από το διαδίκτυο και από παντού να επηρεάσουν πάρα πολύ κόσμο. Αυτό είναι το κρίμα. Το κρίμα πρέπει να το έχουν στο λαιμό τους. Γιατί έχουν πάρει ανθρώπους στον λαιμό τους.

Η κυρία Χριστίνα κηδεύει αύριο τον σύζυγό της, γνωστό δικηγόρο της Πάτρας, που είχε πειστεί από καλοθελητές να μην εμβολιαστεί.

«Φοβόταν, είχε επηρεαστεί από διάφορους που λένε διάφορα για τα εμβόλια. Από αυτούς που του έλεγαν να μην κάνει το εμβόλιο, αποδείχθηκε ότι πολλοί πήγαν και το έκαναν. Το καταλαβαίνετε; Και τον πήραν στο λαιμό τους».

Κόλλησε σ’ ένα μνημόσυνο μαζί με άλλους 25. Όπως λέει αποκλειστικά στο LIVE NEWS στο MEGA η σύζυγός του, το εμβολιαστικό κίνημα έχει απλώσει τα πλοκάμια του και μέσα στις εκκλησίες.

«Υπάρχουν διάφοροι επιτήδειοι, ειδικά στους χώρους της εκκλησίας. Δυστυχώς είναι τόσο φανατισμένοι. Μέσα στην εκκλησία το κόλλησε. Είχαν πάει για ένα μνημόσυνο και από τα σαράντα άτομα τα 25 κόλλησαν. Αλλά δυστυχώς όμως σε έμενα έτυχε το πιο βαρύ».

Ο δικηγόρος αφήνει πίσω του δύο παιδιά και τη σύζυγό του, που ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πως τον έχασε τόσο άδικα.

«Ήταν το στήριγμά μου, ήταν ο άνθρωπός μου. Εντάξει τι να πω… Να το περνούσε τουλάχιστον στις αρχές που δεν είχε βγει ακόμα το εμβόλιο, μα να υπάρχει δώρο Θεού και να μην το κάνεις; Δώρο από την επιστήμη και να φύγει άδικα;».

Η κυρία Χριστίνα αποχαιρετά αύριο τον λατρεμένο σύζυγο και πατέρα των παιδιών της, στέλνοντας σαφές μήνυμα προς όλους μας.

«Εγώ όπου βρεθώ και όπου σταθώ περνάω το μήνυμα: ‘Μην πιάνεστε ηλίθιοι, πηγαίντε και κάντε το. Κάντε το να σωθείτε’. Εμένα ‘κάηκε’ το σπίτι μου».

Η κ. Χριστίνα έχει εμβολιαστεί και μάλιστα η ίδια προσπάθησε να τον πείσει να το κάνει κι εκείνος.

«Εάν είχε κάνει το εμβόλιο και δεν είχε παρασυρθεί από αυτούς τους επιτήδειους, ο άνθρωπος μου θα ήταν εδώ και τα παιδιά μου δεν θα ήταν ορφανά», είπε και πρόσθεσε:

«Από τη μία στιγμή στην άλλη μου κλείσανε το σπίτι. Να μη ζήσει αυτό που ζω άλλη οικογένεια. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο οδυνηρό είναι. Η τελευταία φορά που τον είδα ήταν όταν έμπαινε στο ασθενοφόρο. Και από τότε δεν τον ξαναείδα…»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO