Γλυκά Νερά: Στο φως σοκαριστικές φωτογραφίες από το αποτρόπαιο έγκλημα

Στο φως της δημοσιότητας βγήκαν σοκαριστικές φωτογραφίες από το αποτρόπαιο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, όπου ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δολοφόνησε τη σύζυγό του, κρέμασε το σκυλί τους και προσποιούταν ότι έγινε ληστεία, με τον ίδιο δεμένο.

Οι εικόνες που αποκαλύπτει το mega αποτυπώνουν το καλοστημένο σκηνικό ληστείας στη μεζονέτα, το βράδυ του φρικιαστικού εγκλήματος.

Όπως αναφέρθηκς, η πρώτη εικόνα αφορά μια από τις πιο αποτρόπαιες πράξεις αυτής της εγκληματικής ενέργειας. Είναι η φωτογραφία του δολοφονημένου σκυλιού το οποίο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος το έχει κρεμάσει στα σκαλιά στο κλιμακοστάσιο.

Ο ίδιος ο δολοφόνος έχει πει στους αστυνομικούς ότι τον σκύλο τον σκότωσε για δύο λόγους: Για να πείσει ότι μπήκαν αδίστακτοι ληστές στο σπίτι οι οποίοι σκότωσαν το σκυλί και για να μιμηθεί την πραγματική ληστεία στο Αλεποχώρι, όπου και τότε είχε αναφέρει ο συνάδελφός του πιλότος ότι είχαν μπει και είχαν χτυπήσει το σκυλί του.

Η δεύτερη φωτογραφία έχει ληφθεί από τους αστυνομικούς της σήμανσης, ακριβώς δίπλα από το κρεβάτι, όπου φαίνονται η ξεκολλημένη μονωτική ταινία, με την οποία δέθηκε και ο ίδιος ο Αναγνωστόπουλος, κάποια κινητά τηλέφωνα, κάποια αναποδογυρισμένα αντικείμενα και στην άκρη το κρεβάτι.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα