Πέραμα: Αυτός είναι ο 20χρονος που έπεσε νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών

Πέραμα: Αυτός είναι ο 20χρονος που έπεσε νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών

Ένας 20χρονος Ρομά που οδηγούσε κλεμμένο αυτοκίνητο, έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά στο Πέραμα, έπειτα από μία κινηματογραφική καταδίωξη, το ξημέρωμα του Σαββάτου.

Ο 20χρονος ήταν πατέρας δύο παιδιών, ενώ η χήρα του είναι έγκυος στο τρίτο παιδί της. Μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1, η χήρα του ξέσπασε: Θέλω να σαπίσει μέσα. Και να μου τον φέρετε, να τον σκοτώσω εγώ… Με άφησε με δύο παιδιά. Θα τον σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια, είπε για τον άνθρωπο που σκότωσε τον άνδρα της. Συγγενείς και φίλοι πήγαν το μεσημέρι και άφησαν λουλούδια στο σημείο όπου αυτός εξέπνευσε.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι επτά αστυνομικοί
Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ που συμμετείχαν στους πυροβολισμούς στο Πέραμα, την Παρασκευή το βράδυ, οδηγήθηκαν υπό αυξημένα μέτρα ασφαλείας στον εισαγγελέα, όπου και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Τετάρτη. Ως τότε θα κρατούνται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Σε βάρος τους ασκήθηκαν διώξεις για ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας. Σύμφωνα με πληροφορίες υποστηρίζουν ότι πυροβόλησαν για να σταματήσουν το αυτοκίνητο και να σώσουν έναν συνάδελφό τους.

“Ο οδηγός επιχείρησε να μας σκοτώσει ή να μας τραυματίσει εμβολίζοντας διαδοχικά τις μηχανές και στη συνέχεια  παρέσυρε μια μηχανή αλλά και τον συνάδελφο επιχειρώντας να περάσει πάνω από τη μηχανή και τον οδηγό. Αναγκαστήκαμε να προβούμε σε πυροβολισμούς ακινητοποίησης του οχήματος για να σώσουμε τη ζωή του συναδέλφου” επεσήμαναν.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα