Πυροβολισμοί στη Κηφισιά: Νεκρός ο ένας υπάλληλος εταιρείας φυσικού αερίου - Φώναζε βοηθήστε με

Πυροβολισμοί  στη Κηφισιά: Νεκρός ο ένας υπάλληλος εταιρείας φυσικού αερίου - Φώναζε βοηθήστε με

Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο ένας από τους δύο υπαλλήλους που δέχθηκαν πυροβολισμούς το πρωί  του Σαββάτου στη Λεωφόρο Τατοΐου, στη Κηφισιά

Πρόκειται για τον ένα από τους δυο υπαλλήλους μέτρησης φυσικού αερίου.

Ο άνδρας συνελήφθη στο σπίτι του, όπου εντοπίστηκε να έχει γεμίσει και πάλι το περίστροφο με το οποίο πυροβόλησε κατά των δύο εργαζομένων, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο άνδρας έκανε λόγο για μαύρη μαγεία, φωνάζοντας: «μου έχεις κάνει μάγια, τώρα θα βγάλω από μέσα του τον Σατανά». 

 Κατόπιν ο δράστης, ο οποίος πέρασε κοντά στο σημείο, γύρισε σπίτι του και στην πορεία ανέβηκε στην ταράτσα. Οι αστυνομικοί έφθασαν άμεσα και τον έπεσαν να κατέβουν και να παραδοθούν.  

Στο μεταξύ, άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που εισήλθαν στο διαμέρισμα αντίκρισαν τη μητέρα του δράστη, μια κατάκοιτη ηλικιωμένη γυναίκα κι ένα σπίτι γεμάτο από όπλα και σπαθιά. Ο άνδρας συνελήφθη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου από αστυνομικές πηγές, ενώ οι δύο άνδρες έκαναν δουλειά στο δρόμο ο 40χρονος βγήκε ξαφνικά σε ένα μπαλκόνι και άρχισε να τους πυροβολεί, με αποτέλεσμα ο ένας να τραυματιστεί στην κοιλιά και ο άλλος στο πόδι.

Οι δύο εργαζόμενοι διακομίστηκαν σε νοσοκομείο, ενώ ο δράστης συνελήφθη μετά από λίγο. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 40χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Φώναζε βοηθήστε με 

Ακούω ξαφνικά πολλούς πυροβολισμούς. Είδα τον έναν πεσμένο κάτω και φώναζε ,βοηθήστε με, ο άλλος του έλεγε ,Βασίλη κρατήσου.

Συγκλονίζει  κάτοικος της περιοχής που περιέγραψε τα όσα συνέβησαν με τον πυροβολισμό των δύο υπαλλήλων της εταιρείας φυσικού  στην αερίου που μίλησε τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή ΣΚ Παρέα.

 Σύμφωνα με τον ίδιο μάρτυρα, ο αιμόφυρτος τραυματίας είχε δεχθεί πυροβολισμούς στην κοιλιά και το στήθος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα