Πέραμα: Σεσημασμένος ο νεκρός , 7 τραυματίες. Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο

Πέραμα: Σεσημασμένος ο νεκρός , 7 τραυματίες.  Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο

Ένας νεκρός και επτά τραυματίες, εκ των οποίων οι έξι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, είναι ο απολογισμός της ένοπλης συμπλοκής που σημειώθηκε στα ξημερώματα, στο Πέραμα.

Ο οδηγός του οχήματος που έπεσε νεκρός είναι 20 ετών και σεσημασμένος για κλοπές, ενώ  ίδια ηλικία έχει και ο συνοδηγός που δέχτηκε τη βολίδα στο χέρι. Ο επιβάτης που κατάφερε να διαφύγει είναι 15 ετών.

Οι επτά αστυνομικοί που βρίσκουνταν εκείνη την ώρα στο σημείο είναι κατηγορούμενοι. Στους δύο αστυνομικούς που τραυματίστηκαν δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ οι υπόλοιποι πέντε κρατούνται και σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το mega που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, αστυνομικοί πηγές νόημα στον οδηγό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν άλλα δύο άτομα, να σταματήσει για έλεγχο.

Ο οδηγός, όμως, δεν συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η καταδίωξη, που κατέληξε στην οδό Ελπίδος, στο Πέραμα. Στο σημείο εκείνο ο οδηγός του οχήματος εμβόλισε τις μηχανές της ΔΙΑΣ και τότε αστυνομικοί πυροβόλησαν. Ενα από τα τρία άτομα που επέβαιναν τραυματίστηκε θανάσιμα, ένα ελαφρά, ενώ τραυματίστηκαν και έξι αστυνομικοί. Οσον αφορά το τρίτο άτομο που επεκτείνεται στο όχημα κατάφερε να διαφύγει και να αναζητηθεί.

Ένα από τα τρία άτομα που επέβαιναν τραυματίστηκε θανάσιμα, ένα ελαφρά, ενώ τραυματίστηκαν και έξι αστυνομικοί.

 Όσον αφορά το τρίτο άτομο που επέβαινε στο όχημα κατάφερε να διαφύγει και να αναζητηθεί.
Όπως μετέδωσε το ΟΡΕΝ, είναι σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση στη Δυτική Αττική για να εντοπίσει το τρίτο άτομο.
 
Ο νεκρός ταυτοποιήθηκε και έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές. Ο τραυματίας μέχρι αυτή την ώρα αρνείται να πει τα στοιχεία του και θα προχωρήσει η διαδικασία της ταυτοποίησης με τα αποτυπώματά του.

Σοκάρει το βίντεο από την καταδίωξη και τους πυροβολισμούς

Το “Law and order” δημοσίευσε βίντεο από την καταδίωξη, στο οποίο ακούγονται και οι πυροβολισμοί.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO