Κρήτη: Εντοπίστηκε ο οδηγός που παρέσυρε ποδηλάτισσα στην Αμουδάρα

Κρήτη: Εντοπίστηκε ο οδηγός που παρέσυρε ποδηλάτισσα στην Αμουδάρα

Σύμφωνα με το οπτικοακουστικό υλικό που εξετάστηκε από τις αρχές, ο 52χρονος ανδρας σταμάτησε και κατέβηκε για λίγα λεπτά από το όχημα του. Το ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε από περαστικούς που βρέθηκαν στο σημείο

 Η αστυνομία του Μαλεβιζίου εντόπισε, σύμφωνα με πληροδορίες τον οδηγό του ΙΧ αυτοκινήτου, το οποίο φέρεται να ενεπλάκη στο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής,10 Οκτωβρίου, στην περιοχή της Αμμουδάρας και πιο συγεκρκιμένα στην οδό Παπανδρέου.

Μία 34χρονη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών που επέβαινε σε ποδήλατο και μετέβαινε στο χώρο εργασίας της, ενεπλάκη από διερχόμενο όχημα, χρώματος μπλε και μικρού κυβισμού. Ο ιδιοκτήτης και οδηγός του αυτοκινήτου εντοπίστηκε και σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 52χρονο άνδρα ο οποίος εργάζεται στην περιοχή του Μαλεβιζίου.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες, σύμφωνα με το οπτικοακουστικό υλικό που εξετάστηκε από τις αρχές, ο 52χρονος ανδρας σταμάτησε και κατέβηκε για λίγα λεπτά από το όχημα του. Το ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε από περαστικούς που βρέθηκαν στο σημείο.

Το αυτοκίνητό του φέρει σημάδια, τα οποία συνδέονται με την εν λόγω πρόσκρουση.

Υπενθυμίζεται πώς το neakriti.gr άμεσα δημοσίευσε σχετικό με το ατύχημα βίντεο, προκειμένου να βοηθηθούν οι έρευνες των αρχών για την αποκάλυψη της ταυτότητας του οδηγού.

 Η 34 χρονη γυναίκα υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στην σπονδυλική στήλη

Στο βιντεο αποτυπώνεται η σοκαριστική στιγμή που η άτυχη γυναίκα παρασύρεται από το αυτοκίνητο και βρίσκεται βαριά χτυπημένη στο οδόστρωμα την στιγμή της παράσυρσης από το απέναντι ρεύμα κυκλοφορίας, στο οποίο κατευθυνόταν άλλο ΙΧ αυτοκίνητο.

neakriti

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα