Βόλος: Πίστευε πως έκανε την τέλεια επένδυση με τα 600.000 ευρώ αλλά δεν πήγαν όπως τα ήθελε

Βόλος: Πίστευε πως έκανε την τέλεια επένδυση με τα 600.000 ευρώ αλλά δεν πήγαν όπως τα ήθελε

Στα δικαστήρια προσπαθεί πλέον να βγάλει άκρη ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης. Οι συζητήσεις που έκανε στο Βόλο και ο κρύος ιδρώτας που τον έλουσε…

 
Απολογήθηκε χθες (01-10-2021) στον ανακριτή, ένας κατηγορούμενος μετά από μήνυση Βολιώτη ότι του υπεξαίρεσε ποσό 600.000 ευρώ, που του είχε δώσει τμηματικά για επενδύσεις. Σύμφωνα με τον μηνυτή, έδωσε στον κατηγορούμενο τμηματικά 600.000 ευρώ για επενδύσεις μέσω διαδικτύου, καθώς είναι προγραμματιστής υπολογιστών και συνεργάζεται με χρηματιστηριακές εταιρίες του εξωτερικού.

Μάλιστα ανέφερε ότι υπέγραψε μαζί του πάνω από δύο συμφωνητικά, με βάσει τα οποία ο κατηγορούμενος αναγνωρίζει την οφειλή. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος από την πλευρά του αποδίδει την οφειλή σε επένδυση που δεν πήγε καλά και ισχυρίζεται ότι το ποσό είναι πολύ μικρότερο, απ’ αυτό που ισχυρίζεται ο μηνυτής και πως ο ίδιος δεν πήρε χρήματα από τη συγκεκριμένη επένδυση.

Μετά την απολογία του ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με όρους, μέχρι να γίνει η δίκη του. Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ο κατηγορούμενος εμπλέκεται και σε άλλες περιπτώσεις με υπεξαίρεση μικροποσών, τόσο από τη δραστηριότητά του με επενδύσεις στην Αθήνα, όπου ζούσε επί σειρά ετών, όσο και στο Βόλο που ήρθε το 2019.

 https://www.newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα