Mad Clip: Χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο και λέω γιατί. Δεν γινόταν να το πάθαινα εγώ;

Mad Clip: Χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο και λέω γιατί. Δεν γινόταν να το πάθαινα εγώ;

 Κλαίω δυο μέρες, κλαίω και χτυπιέμαι από χθες. Χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο και λέω γιατί. Δεν γινόταν να το πάθαινα εγώ; Όχι το παιδί αυτό.

Απαρηγόρητη η γιαγιά του Mad Clip θέλησε να πει το δικό της αντίο στον αδικοχαμένο εγγονό της. Η 85χρονη, με τρεμάμενη φωνή ανέφερε μεταξύ άλλων μιλώντας στον Alpha: «Είμαι τελειωμένη, μια γιαγιά άρρωστη, μια γιαγιά. Είμαι τελειωμένη. Τι να σας πω… Αυτό το παιδί εγώ το λάτρευα και με λάτρευε, ήταν το εγγονάκι μου! Το μεγάλο μου το εγγονάκι! Το καλό μου το παιδί, το χρυσό μου το αγόρι».

Και πρόσθεσε: «Είμαι απαρηγόρητη, κλαίω και χτυπιέμαι. Πώς χάθηκε το παιδί μου αυτό, πώς χάθηκε. Αυτοδημιούργητο μόνο του, αναδείχθηκε μόνο του, μόνο έγραφε τις μουσικές του, τα τραγούδια του, όλα μόνο του τα έκανε. Και ήταν καλό παιδί και αγαπούσε και την μαμά του και την αδελφούλα του. Τους αγαπούσε όλους, ήταν καλό παιδί, δεν μπορούμε να παρηγορηθούμε... Κλαίω δυο μέρες, κλαίω και χτυπιέμαι από χθες. Χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο και λέω γιατί. Δεν γινόταν να το πάθαινα εγώ; Όχι το παιδί αυτό».

Εν το μεταξύ, πλήθος κόσμου βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (6/9) στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου για να πει το τελευταίο «αντίο» στον τράπερ Mad Clip
  
Η εξόδιος ακολουθία ολοκληρώθηκε στις 5 το απόγευμα. Το λευκό φέρετρο βγήκε από το ναό εν μέσω χειροκροτημάτων και τραγουδιών του αείμνηστου τράπερ, με τους θαυμαστές του να το συνοδεύουν με σπινιαρίσματα προς το κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου, όπου πραγματοποιήθηκε η ταφή.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα