Mad Clip: Στο μικροσκόπιο οι κάμερες ασφαλείας. Ισως ζούσε - Τι είδε ο πραγματογνώμονας

Mad Clip: Στο μικροσκόπιο οι κάμερες ασφαλείας. Ισως ζούσε - Τι είδε ο πραγματογνώμονας

Το βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν από το τροχαίο που κόστισε τη ζωή στον Mad Clip, εξετάζουν οι Αρχές, αλλά και τις κάμερες κατά μήκος της διαδρομής που έκανε ο δημοφιλής τραγουδιστής, μέχρι το σημείο του δυστυχήματος.

Η ιατροδικαστική έκθεση και οι  τοξικολογικές εξετάσεις αναμένεται να ρίξουν φως στα αίτια του δυστυχήματος 

Εν τω μεταξύ, ενώπιον των αστυνομικών εμφανίστηκε και έδωσε εξηγήσεις ο οδηγός του λευκού Audi, που καταγράφηκε στο βίντεο να βρίσκεται δίπλα στο αυτοκίνητο του Mad Clip λίγο πριν αυτό «φύγει» απο τον δρόμο.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός είπε στους αστυνομικούς πως «κράτησα απόσταση ασφαλείας από το άλλο αυτοκίνητο για να μην δημιουργήσω πρόβλημα».

Ακόμη, ανέφερε πως στο αυτοκίνητο ήταν με τη γυναίκα του και γυρνούσαν από διασκέδαση και πως δεν είχε καμία σχέση με το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον Mad Clip. 

Για την εμφάνιση του οδηγού, ο οποίος αναζητείτο απο την Αστυνομία, έχει ενημερωθεί και εισαγγελέας ενώ σύμφωνα με τα όσα είπε στις Αρχές συμπίπτουν με τα στοιχεία που είχαν ήδη οι αστυνομικοί στη διάθεσή τους. 

Μαδιάς: O Μad Clip ίσως ζούσε, αν υπήρχαν μπάρες στον δρόμο 

«Αυτά στον δρόμο δεν είναι ίχνη φρεναρίσματος, αλλά πλάγιας ολίσθησης, που σημαίνει ότι κάτι έγινε και ο οδηγός μπορεί να έχασε πλήρως τον έλεγχο του οχήματος. Μπορεί να γλίστρησε, μπορεί να είδε κάποιο όχημα πιο αργό μπροστά του ή να παρενεβλήθη κάποιο όχημα μπροστά του και να τον προβλημάτισε», είπε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» ο Παναγιώτης Μαδιάς σχετικά με το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο σκοτώθηκε ο Mad Clip.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο πραγματογνώμονας τροχαίων ατυχημάτων και δυστυχημάτων, «αν το όχημα είχε μεγάλη ταχύτητα, ιλιγγιώδη ταχύτητα όπως άκουσα να λένε, το αυτοκίνητο θα είχε ανατραπεί σε σημείο 20-25 μέτρα πιο μακριά από το σημείο στο οποίο βρέθηκε».

«Θα έπρεπε σε αυτόν τον δρόμο να υπάρχουν μπάρες ασφαλείας, καθώς μιλάμε για δρόμο με 3 λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση, με νησίδα στην μέση», είπε ο κ. Μαδιάς.

Ο πραγματογνώμονας κατέληξε αναφέροντας «εκτιμώ ότι αν υπήρχαν προστατευτικά στον δρόμο, αν υπήρχαν μπάρες ασφαλείας, όπως έπρεπε να είχε φροντίσει η Πολιτεία, είναι πολύ πιθανό ο οδηγός να είχε σωθεί, να μην είχε τραυματιστεί θανάσιμα».

 
ΠΗΓΗ: ant1news.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα