Χαλκιδική: Ο οδηγός που σίγουρα δεν θα ξαναπετάξει αναμμένο τσιγάρο από το αυτοκίνητο

Χαλκιδική: Ο οδηγός που σίγουρα δεν θα ξαναπετάξει αναμμένο τσιγάρο από το αυτοκίνητο

 Ο νόμος είναι σαφής: Απαγορεύεται η ρίψη αντικειμένων εκτός αυτοκινήτου.
Ένας οδηγός από τη Χαλκιδική το κατάλαβε και μάλιστα πολύ καλά και σίγουρα δεν θα το ξανακάνει καθώς δεν πέταξε ένα οποιοδήποτε αντικείμενο αλλά ένα αναμμένο τσιγάρο και μάλιστα αυτές τις δύσκολες ημέρες του καλοκαιριού που οι εστίες πυρκαγιάς κάθε μέρα ξεπερνούν τις 50 σε όλη την χώρα.

Σύμφωνα με το seleo.gr: «στη Χαλκιδική, επιβλήθηκε σε άνδρα διοικητικό πρόστιμο για ρίψη αναμμένου τσιγάρου από Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο στην περιοχή Κρυοπηγή, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη, από ανακριτικούς υπάλληλους του Π.Κ. Κασσάνδρας.

Δεν έφτανε όμως το κάπνισμα και το αναμμένο τσιγάρο αλλά προέβη και σε κάπνισμα μελισσών σε περιοχή με μεγάλη επικινδυνότητα για εκδήλωση πυρκαγιάς.

Παράλληλα, επιβλήθηκε σε άνδρα διοικητικό πρόστιμο για κάπνισμα μελισσών με δείκτη επικινδυνότητας «3» στην περιοχή Καλλάνδρα του δήμου Κασσάνδρας Χαλκιδικής, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη, από ανακριτικούς υπάλληλους του Π.Κ. Κασσάνδρας.

Τέλος, επιβλήθηκε σε άνδρα διοικητικό πρόστιμο για χρήση συσκευών έψησης με δείκτη επικινδυνότητας «3» στην περιοχή Πολύχρονο του δήμου Κασσάνδρας Χαλκιδικής, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη, από ανακριτικούς υπάλληλους του Π.Κ. Κασσάνδρας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα