Κρήτη: Θρίλερ με το πτώμα σε βαρέλι - Βρέθηκαν και γκαζάκια. Κοντά στην ταυτοποίηση του νεκρού

Διαστάσεις θρίλερ και μυστηρίου θυμίζοντας ακόμα και σενάριο επιστημονικής φαντασίας, παίρνει πλέον η υπόθεση του εντοπισμού του πτώματος σε προχωρημένη αποσύνθεση και σε κατάσταση μουμιοποίησης, που βρέθηκε μέσα σε βαρέλι τα τελευταία 24ωρα στην κοίτη του Πλατανιανού ποτάμου, στο Ρέθυμνο.  

Στο βαρέλι βρέθηκαν δυο άδεια γκαζάκια! Αν συνέβη αυτό, δείχνει ότι αυτός ή αυτοί που τον έκλεισαν στο βαρέλι σκόπευαν να του προκαλέσουν αργό και μαρτυρικό θάνατο, ίσως και για να τον αναγκάσουν να αποκαλύψει κάτι που ήθελαν να μάθουν. Πάντως, στα οστά του άτυχου άνδρα δεν βρέθηκαν ίχνη από χτυπήματα ή πυροβολισμό.

Το θύμα φορούσε χακί στρατιωτικό μπλουζάκι και σκούρο αντιανεμικό μπουφάν, ενώ πάνω του βρέθηκαν δύο κλειδιά σπιτιού και ένα ρολόι χειρός, για τα οποία σύμφωνα με το «Κρήτη TV», αναμένεται να αρχίσει η διαδικασία αναγνώρισης από συγγενικά πρόσωπα του αγνοούμενου από το 2018.

Τα στοιχεία που έρχονται στο «φως» από τις ιατροδικαστικές εξετάσεις, σε συνδυασμό με τις έρευνες των αστυνομικών αρχών του Ρεθύμνου, που περιστρέφονται πλέον γύρω από συγκεκριμένες περιπτώσεις, οδηγούν στο συμπέρασμα πως πρόκειται για μια πρωτοφανή περίπτωση θανάτου ανθρώπου, που ίσως μάλιστα να καταγραφεί στα παγκόσμια δεδομένα ως κάτι εξαιρετικά σπάνιο.  

Ωστόσο, που αυτό που θα «φωτίσει» πλήρως την υπόθεση και εν συνεχεία θα την διαλευκάνει άμεσα είναι η ταυτοποίηση του πτώματος, διαδικασία που εκτιμάται ότι δεν θα αργήσει να ολοκληρωθεί. Προς το παρόν όμως, «τροχοπέδη» στην πορεία των ερευνών αποτελεί το γεγονός ότι δεν έχει προκύψει ο οδοντίατρος που προχώρησε στις τεχνικές εργασίες (απονευρώσεις, σφραγίσματα, γέφυρες) στην οδοντοστοιχία του πτώματος, που μάλιστα ήταν σε πολύ καλή κατάσταση. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του οδοντιάτρου έχουν φτάσει σχεδόν 10 χρόνια πίσω, χωρίς όμως μέχρι στιγμής, αποτέλεσμα.  

.neakriti

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα