Έγκλημα Δάφνη: Φώναζε βοήθεια - Στον εισαγγελέα ο 40χρονος για τη δολοφονία της συζύγου του

Έγκλημα Δάφνη: Φώναζε βοήθεια -  Στον εισαγγελέα ο 40χρονος για τη δολοφονία της συζύγου του

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το πρωί του Σαββάτου ο 39χρονος που δολοφόνησε τη γυναίκα του στη Δάφνη και στη συνέχεια παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα.

Σοκάρει η γυναικοκτονία στη Δάφνη. Ένας 40χρονος σκότωσε τη σύζυγό του και μετά πήγε στο αστυνομικό τμήμα και παραδόθηκε

Ο 40χρονος έσφαξε τη σύζυγό του, επειδή τη ζήλευε όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος.

Σε διαθεσιμότητα οι αστυνομικοί που αγνόησαν τις κλήσεις των γειτόνων

Στις 11 Ιουλίου γείτονες του ζευγαριού ενημέρωσαν την αστυνομία γιατί το ζευγάρι καυβγάδιζε και άκουσαν τη 30χρονη να καλεί σε βοήθεια

Η αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, κατέβασαν το παράθυρο και έπειτα αποχώρησαν, με αποτέλεσμα χθες να διαταχθεί ΕΔΕ κατά των αστυνομικών γιατί δεν έκαναν εκείνο που έπρεπε να κάνουν.

Η συγκεκριμένη ένοικος που είχε καλέσει την αστυνομία περιέγραψε την αδιαφορία των αρχών, η οποία όλα όπως δείχνουν θα μπορούσε να είχε προφυλάξει την 30χρονη από την άγρια δολοφονία.

«Την αστυνομία την είχα καλέσει στις 11 Ιουλίου. Επειδή εκείνη την ημέρα είχαμε ακούσει μεγάλη φασαρία και την είχα ακούσει να φωνάζει βοήθεια, κάλεσα το 100 και έκανα καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία.

Έδωσα το δικό μου κουδούνι γιατί είχαμε αλλάξει τα κουδούνια για να μπορέσουν να έχουν άμεσε πρόσβαση. Περίμενα στο μπαλκόνι, ήρθαν μετά από 25 λεπτά, το περιπολικό πέρασε, ανοίξαν τα παράθυρα, δεν κατέβηκε κάποιος και φύγανε».

Δεν ήταν η πρώτη φορά που τους είχαν ακούσει να τσακώνονται κι εκείνη την ημέρα αποφάσισε να καλέσει την αστυνομία, καθώς θορυβήθηκε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα