Ηράκλειο: Μήνυμα εμβολιασμού από τον σύζυγο της 44χρονης Γλυκερίας – Έκανε τη 2η δόση

Ηράκλειο: Μήνυμα εμβολιασμού από τον σύζυγο της 44χρονης Γλυκερίας – Έκανε τη 2η δόση

Ο σύζυγος της Γλυκερίας, της 44χρονης που ξεψύχησε όταν έπαθε θρόμβωση λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό της, στέλνει το πιο δυνατό μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού.
Έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου διευκρινίζοντας μέσω του MEGA πως έκανε μία πράξη που θα ήθελε και η σύζυγός του.

Ο χαμός της Γλυκερίας Κρυοβρυσανάκη από παρενέργειες του εμβολίου είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Η 44χρονη μητέρα τριών παιδιών ξεψύχησε τον Μάιο στην εντατική του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ηρακλείου από θρόμβωση που παρουσίασε μία εβδομάδα μετά την πρώτη δόση με AstraZeneca.

Ο σύζυγός της Μάριος έκανε χθες τη δεύτερη δόση του εμβολίου και με δύναμη ψυχής περνά το δικό του μήνυμα πράττοντας αυτό που θα ήθελε και η αδικοχαμένη 44χρονη.

«Θέλοντας να περάσω το μήνυμα για το κοινό καλό στην κοινωνία και κάνοντας μία πράξη που και η ίδια η σύζυγός μου θα το ήθελε σαν παράδειγμα».

Η 44χρονη Γλυκερία ήταν μία δυναμική σύζυγος και μητέρα και υπέρμαχος του εμβολιασμού. Μία εβδομάδα μετά την πρώτη δόση ένιωσε αδιαθεσία και εισήχθη στην εντατική του νοσοκομείου με θρόμβωση.

Στις 31 Μάιου άφησε την τελευταία της πνοή.

«Υπήρξε λάθος το οποίο πήγε να τινάξει στον αέρα το πρόγραμμα του εμβολιασμού. Εγώ έχασα τη γυναίκα μου όμως στο σημείο αυτό που είμαστε δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Η πράξη που έκανα εγώ δεν απαλλάσσει των ευθυνών για το θάνατο της γυναίκας μου».

Μετά τον άδικο χαμό της Γλυκερίας, το εμβόλιο AstraZeneca έπαψε να χορηγείται σε γυναίκες άνω των 44 ετών.

Επιπλέον, δόθηκε η δυνατότητα σε όποιον έχει ήδη κάνει την πρώτη δόση του συγκεκριμένου εμβολίου να αλλάξει τη δεύτερη με άλλο σκεύασμα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα