Φολέγανδρος: Σοκάρει το πόρισμα του ιατροδικαστή - Δεν μπορούσε να αντιδράσει σε ό,τι ακολούθησε

Φολέγανδρος: Σοκάρει το πόρισμα του ιατροδικαστή - Δεν μπορούσε να αντιδράσει σε ό,τι ακολούθησε

Έδειρε τη Γαρυφαλλιά, την έσυρε  στα βράχια και την πέταξε ζωντανή στη θάλασσα.

Σοκάρει το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης, για το θάνατο της άτυχης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο ,από τον φίλο της και καθ ομολογία δράστη της δολοφονίας της

 Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της άτυχης κοπέλας διαπιστώνει μεταξύ άλλων ότι εκτός από τα χτυπήματα που φέρεται να της κατάφερε στο πρόσωπο και στο κεφάλι, ο 30χρονος την έσυρε στα βράχια και την πέταξε ζωντανή στη θάλασσα.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Ηλία Μπογιόκα, τα σημάδια δεν επιδέχονταν αμφισβήτηση. Προ ημερών και προτού ολοκληρωθεί η νεκροψία-νεκροτομή, ο ιατροδικαστής, ήταν πεπεισμένος πως η 26χρονη ξυλοκοπήθηκε και ανέμενε τις φωτογραφίες από το σημείο όπου δολοφονήθηκε προκειμένου να προχωρήσει σε σύγκριση με τα τραύματα και να διαπιστώσει αν ο 30χρονος την χτύπησε πρώτα με τα χέρια του ή αν την έριξε από τα βράχια και μετά τη χτύπησε. Ο κ. Μπογιόκας θεωρούσε δεδομένο πως οι μώλωπες στα μάτια της Γαρυφαλλιάς ήταν από γροθιές. 

Η ιατροδικαστική έκθεση λοιπόν του Ηλία Μπογιόκα δεν αφήνει πολλά περιθώρια. Ο 30χρονος γρονθοκόπησε τη σύντροφό του τόσο πολύ, που εκείνη δεν μπορούσε να αντιδράσει. Και όπως ήταν πεσμένη στο έδαφος, σύμφωνα με τα τραύματα στη σορό της, δεν σταμάτησε. Την έπιασε, την έσυρε στα βράχια και την πέταξε στη θάλασσα ενώ ήταν ακόμα ζωντανή.

Από τα χτυπήματα του συντρόφου της, η 26χρονη είχε πέσει στο έδαφος. Ζαλισμένη όπως ήταν, δεν μπορούσε να αντιδράσει σε ό,τι ακολούθησε. Γιατί η μανία του 30χρονου είχε και συνέχεια. Τα γδαρσίματα στο κορμί της ήταν από την πτώση και το σύρσιμο στο έδαφος. 

Στο τέλος, ο δράστης του στυγερού εγκλήματος σήκωσε την άτυχη κοπέλα και την πέταξε ζωντανή στο νερό. Από τα χτυπήματα που είχε δεχτεί, όμως, δεν μπορούσε να αντιδράσει για να σώσει τον εαυτό της. Και ο θάνατός της επήλθε από πνιγμό…

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα