Γλυκά Νερά: Στο μικροσκόπιο οι σχέσεις του ζευγαριού. Στον ανακριτή αύριο ο δολοφόνος

Αντίστροφα μετρούν οι ώρες για τον 32χρονο καθ΄ ομολογία δολοφόνο της Καρολάιν.
Από τα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής εμφανίζεται μετανοιωμένος μετά από 37 ημέρες θεάτρου προσπαθώντας να αποφύγει τη σύλληψη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, όταν είδε τους αστυνομικούς να μπαίνουν στην μεζονέτα, ο συζυγοκτόνος έδωσε για ακόμη μία φορά παράσταση αυτή τη φορά με το ίδιο του το παιδί.

Ο 32χρονος καθ’ ομολογία δολοφόνος θα οδηγηθεί αύριο το πρωί ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.

Ποια θα είναι η υπερασπιστική γραμμή του δολοφόνου

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπερασπιστική γραμμή του συζυγοκτόνο θα είναι η αποδοχή της πράξης με όλες τις λεπτομέρειες.

Ωστόσο, θα τονιστεί ότι δεν υπήρχε συνεργός, κίνητρο και ότι δεν ήταν προσχεδιασμένη η δολοφονία της 20χρονης.

«Είναι μια πράξη που ο εντολέας μου αποδέχεται, αναφέρει αναλυτικά τι συνέβη τη μοιραία νύχτα, αλλά θα μιλήσουμε και για τα γεγονότα που πυροδότησαν την πράξη του» υποστήριξε στο ΜΕGA o εκ των δικηγόρων του συζυγοκτόνου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Η άκρη του νήματος αυτής της φρικιαστικής δολοφονίας βρέθηκε από τα εγκληματολογικά εργαστήρια. Οι αξιωματικοί εργάζονταν νυχθημερόν προκειμένου να δέσουν την υπόθεση.

Φωτογραφίες – ντοκουμέντο

Σε φωτογραφία που εξασφάλισε το Mega φαίνεται το επιτραπέζιο Μονόπολη, όπου βρίσκονταν τα υποτιθέμενα λεφτά. Στη συγκεκριμένη φωτογραφία αποτυπώνεται το παιχνίδι όπου ο 33χρονος είχε ισχυριστεί ότι υπήρχαν τα χρήματα που παρέδωσε στους υποτιθέμενους ληστές.

Τον 33χρονο έχει επισκεφτεί στο κρατητήριο ο δικηγόρος του, ενώ εχθές είχε συνάντηση και με ψυχολόγο της ΕΛΑΣ.

Ποια θα είναι η υπερασπιστική γραμμή του 33χρονου

Η υπερασπιστική γραμμή του 33χρονου θα επικεντρωθεί στη σχέση της Καρολάιν με το παιδί, αλλά και στη σχέση του δράστη με την αδικοχαμένη 20χρονη.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, στο πλαίσιο αυτό θα χρησιμοποιηθεί και υλικό από το ημερολόγιο της 20χρονης.

Οι έρευνες των αρχών εστιάζουν πλέον στις σχέσεις που είχε μεταξύ του το ζευγάρι. Κ

αι αυτό διότι μπορεί να κρύβει τον λόγο που οδηγήθηκε η ιστορία σε αυτή την τραγική κατάληξη. Το MEGA παρουσιάζει τις καταθέσεις των δικών τους ανθρώπων. Της στενής φίλης της Καρολάιν, της μητέρας της, αλλά και του ίδιου του δράστη. Αίσθηση προκαλεί πως η φίλη της αποκαλύπτει πως της είχε κρύψει την εγκυμοσύνη της και πως το έμαθε μία ημέρα πριν γεννήσει. Ακόμη και λίγες ώρες πριν από το βίαιο θάνατό της η 20χρονη, αν και εμφανώς προβληματισμένη, δε μίλησε στη φίλη της, που ήταν και ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή.

Από τον παράδεισο στην κόλαση και από τον ονειρεμένο γάμο στην απόλυτη τραγωδία. Τα χρόνια της αθωότητας και του έρωτα μεταξύ του ζευγαριού πέρασαν γρήγορα και τα διαδέχθηκαν το στρες, η ένταση και τα προβλήματα.

Οι μαρτυρίες φίλων του ζευγαριού δεν προμήνυαν σε τίποτα αυτό που συνέβη. Ήταν ένα ζευγάρι αχώριστο.

Ακόμα και η ίδια η μητέρα της δεν είχε αντιληφθεί την άσχημη ψυχολογική της κατάσταση και τα προβλήματα που κρύβονταν πίσω από την κλειστή πόρτα της μεζονέτας στα Γλυκά Νερά.

Απέκρυψε την ένταση ο 33χρονος

Αν και η αστυνομική έρευνα αποκαλύπτει ένταση μεταξύ του ζευγαριού και πρόθεση ακόμα και διαζυγίου από την πλευρά της Καρολάιν, ο 33χρονος πιλότος παρουσιάζει στους αστυνομικούς στις πρώτες του καταθέσεις μια επίπλαστη εικόνα μιας τέλειας σχέσης.

Έκρυβε κάθε πρόβλημα

Η χαμογελαστή και ανοιχτόκαρδη Καρολάιν, φαίνεται πως κρατούσε καλά κρυμμένα στην ψυχή της όσα πραγματικά την ταλαιπωρούσαν και τη βασάνιζαν. Κατάφερνε να κρύβει πίσω από το χαμόγελό της σκέψεις και προβληματισμούς.

Ακόμη και λίγες ώρες πριν από το βίαιο θάνατό της η 20χρονη, αν και εμφανώς προβληματισμένη, δεν καταφέρνει να μιλήσει στη φίλη της, που είναι και ο τελευταίος άνθρωπος που τη βλέπει ζωντανή.

Ήταν παντού μαζί

Οι μαρτυρίες φίλων, συγγενών αλλά και του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου, δείχνουν ένα ζευγάρι που ήταν αδιάκοπα μαζί.

Ακόμη και στην τελευταία της βόλτα το απόγευμα της 10ης Μαΐου, ήταν εκεί και ο 33χρονος σύζυγός της. Ωστόσο η εικόνα που έδινε το ζευγάρι, δεν παραξένευε κανέναν.

Την ίδια εικόνα είχαν και οι ένοικοι των διπλανών σπιτιών.

Ωστόσο η κατάληξη δείχνει πως μια τραγική ιστορία διαδραματιζόταν πίσω από την κλειστή πόρτα και τις φωτογραφίες της απόλυτης ευτυχίας.

Σοκαρισμένη η γειτονιά στα Γλυκά Νερά μετά την ομολογία του πιλότου
Οι γείτονες του ζευγαριού είναι συγκλονισμένοι μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις.

Κάτοικοι της περιοχής και μη περνούν από το σπίτι όπου η Καρολάιν βρήκε τραγικό θάνατο και αφήνουν λουλούδια και ανάβουν κεριά στη μνήμη της 20χρονης μητέρας.

Δεν το χωράει ο νους τους πως ο δράστης της δολοφονίας είναι ο σύζυγος της Καρολάιν.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα