Γλυκά Νερά: Η υπερασπιστική γραμμή που θα κρατήσει ο 33χρονος ενώπιον του ανακριτή

Πέρα από τα όσα κατέθεσε στην ομολογία του ο 33χρονος και τη συμπληρωματική κατάθεση, την Τρίτη θα βρεθεί στον ανακριτή, όπου εκεί πλέον θα φανεί ποια θα είναι η η υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει.
Όπως ξεκαθαρίζει και ο συνήγορός του, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν θα απολογηθεί την Τρίτη ενώπιον του ανακριτή με ενδεχομένως μια μικρή καθυστέρηση, αφού αναμένεται να φτάσουν στα χέρια τους και κάποια στοιχεία ηλεκτρονικά της δικογραφίας.

Η υπερασπιστική του γραμμή δεν θα απέχει ιδιαίτερα από όσα είπε στην προανάκριση. Θα δηλώσει μετανιωμένος και θα εστιάσει στην απουσία προμελέτης, θα ισχυριστεί ότι δεν ήταν προσχεδιασμένο το έγκλημα.

Από την πλευρά των συνηγόρων του μπορεί να αμφισβητήσει την ώρα που αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης. Θα προσπαθήσει να αποδυναμώσει τα υπάρχοντα στοιχεία καθώς από την πρώτη στιγμή υποστήριξε ότι όλα έγιναν πάνω σε κάποιον καβγά.

ΤΙ ΘΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΑΚΡΙΤΗ

Έχει μετανιώσει για τη δολοφονία

Δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει την Καρολάϊν

Δεν ήταν προμελετημένο το έγκλημα

«Έπαιζε θέατρο» για την… κόρη του

Τι θα γίνει με την επιμέλεια της μικρής Λυδίας
Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει επαφή μεταξύ των δύο οικογενειών για το παιδί και μόνο. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει άμεσα. Υπάρχει περίπτωση από την οικογένεια του δράστη να υποβάλλουν αίτημα να πάρουν την επιμέλεια. Τον τελευταίο λόγο έχουν οι κοινωνικές υπηρεσίες.

mega.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα