Έγκλημα Αγία Βαρβάρα: Εγώ τη σκότωσα - Στον εισαγγελέα ο πρώην σύζυγος της 64χρονης

Έγκλημα Αγία Βαρβάρα: Εγώ τη σκότωσα - Στον εισαγγελέα ο πρώην σύζυγος της 64χρονης

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί σε λίγες ώρες ο πρώην σύζυγος της 64χρονης που δολοφονήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, έξω από το σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα.

Εγώ τη σκότωσα. Πάρτε το πιστόλι και τις σφαίρες… Το έκανα για οικονομικούς λόγους. Με την πρώην γυναίκα μου είχαμε μεγάλες οικονομικές διαφορές», ήταν τα πρώτα λόγια του 75χρονου στους αστυνομικούς. Συγκεκριμένα, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι είχε οικονομικές διαφορές με την πρώην σύζυγό του, λόγω των δύο επιχειρήσεων που διατηρούσαν και τις οποίες χώρισαν μετά την απόφαση να πάρουν διαζύγιο, ενώ διαμάχη υπήρχε και για ένα τριώροφο. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μήλον της έριδος ήταν ένα σπίτι που ο 75χρονος ήθελε να γράψει στην κόρη του από τον προηγούμενο γάμο, όμως η 64χρονη είχε αντιρρήσεις. Πάντως, ο δράστης φέρεται να αρνείται ότι κακοποιούσε το θύμα

Χθες βράδυ παραδόθηκε στην αστυνομία και ομολόγησε ότι «την σκότωσε για οικονομικούς λόγους και μεγάλες οικονομικές διαφορές». Ο 75χρονος, κατ΄ ομολογία δράστης, παρουσιάστηκε χτες το απόγευμα στην Υποδιεύθυνση Δυτικής Αττικής, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του και παρέδωσε στους αστυνομικούς πιστόλι με γεμιστήρα και τρία φυσίγγια.
Ο 75χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι είχε οικονομικές διαφορές με την πρώην σύζυγό του, λόγω των δύο επιχειρήσεων που διατηρούσαν και τις οποίες χώρισαν μετά το διαζύγιό τους.

Ο δράστης πυροβόλησε την 64χρονη, έξω από το σπίτι της, στη συμβολή των οδών Αιόλου και Πραξιτέλους, στο λαιμό και τον ώμο, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα. 

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

 «Είχαμε διαφορές. Θόλωσα και την πυροβόλησα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 75χρονος είπε στους αστυνομικούς οτι ήταν αυτός που ψάχνουν για τη δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα και τα πρώτα λόγια που ήταν: «Είχαμε διαφορές. Θόλωσα και την πυροβόλησα».

Υπάρχουν μηνύσεις του θύματος για ξυλοδαρμό που είχε υποστεί από τον πρώην άνδρα της.

Ο ίδιος φέρεται να αρνείται καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και αναφέρουν ότι ήταν βίαιος και ξυλοκοπούσε την 64χρονη.

Η άτυχη 64χρονη πυροβολήθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης έξω από το σπίτι της, στην Αγία Βαρβάρα Αττικής και κατέληξε λίγο αργότερα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. 

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε από διερχόμενους πολίτες με τραύματα στο κεφάλι, στη συμβολή των οδών Αιόλου και Πραξιτέλους, όπου βρίσκεται η οικία της. 

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
«Απογευματινές ώρες σήμερα, Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021, παρουσιάστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και συνελήφθη 75χρονος ημεδαπός για την ανθρωποκτονία της 64χρονης ημεδαπής, που διαπράχθηκε χθες, στην Αγία Βαρβάρα. 

Ο 75χρονος ομολόγησε την πράξη του και παρέδωσε στους αστυνομικούς πιστόλι με γεμιστήρα και τρία φυσίγγια.  

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα