Σεπόλια: Μέρα μεσημέρι άγνωστος εκτέλεσε με σφαίρες στο κεφάλι 32χρονο μέσα σε καφετέρια

Σεπόλια: Μέρα μεσημέρι άγνωστος εκτέλεσε με σφαίρες στο κεφάλι 32χρονο μέσα σε καφετέρια

Μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες είχαμε και δεύτερη μαφιόζικη εκτέλεση στην Αθήνα. Η χθεσινή δολοφονία σημειώθηκε μέσα σε καφετέρια στην οδό Δυρραχίου, στα Σεπόλια, με έναν άγνωστο να πυροβολεί έναν 32χρονο παλιό γνώριμο των αρχών και να τον σκοτώνει με οκτώ σφαίρες. Η δολοφονία του 32χρονου φαίνεται πως είναι ένα ακόμα κεφάλαιο στη βεντέτα μεταξύ 2 συμμοριών η οποία ξεκίνησε το 2008, με δεκάδες ανθρωποκτονίες και απόπειρες. Μάλιστα εις βάρος του θύματος είχαν καταγραφεί στο παρελθόν τρεις απόπειρες ανθρωποκτονίας.
Απαρηγόρητη η μητέρα του 32χρονου Αλβανού ποινικού κλαίει στο σημείο που πριν από λίγη ώρα άγνωστος πυροβόλησε στο κεφάλι τον γιο της και τον σκότωσε.

Το άγριο έγκλημα εκτυλίχθηκε χθες το απόγευμα, στα Σεπόλια, στην οδό Δυρραχίου 30, όταν ένοπλος, ο οποίος φορούσε χειρουργική μάσκα και τζόκεϊ εισέβαλε σε καφετέρια, πυροβόλησε στο κεφάλι τον άνθρωπο που είχε βάλει στο στόχαστρο και τον σκότωσε. Το θύμα δέχθηκε οκτώ σφαίρες.

Αλλάζει το τοπίο στη νύχτα

Η εκτέλεση στα Σεπόλια ήταν το 13ο συμβόλαιο θανάτου στον ακήρυχτο πόλεμο της νύχτας, ανάμεσα στις συμμορίες που λυμαίνονται το κέντρο της Αθήνας από το 2007.

Το σκηνικό στα Σεπόλια ήταν καλά σχεδιασμένο. Ο εκτελεστής φαίνεται να παρακολουθούσε το θύμα και χωρίς να διστάσει τον σκότωσε αδιαφορώντας για το γεγονός ότι υπήρχαν αυτόπτες μάρτυρες.

Μάλιστα στη συνέχεια ο δράστης φέρεται να πήρε ταξί για να διαφύγει από το σημείο.

Το παρελθόν του θύματος 

Ο 32χρονος ήταν μέλος της αλβανικής μαφίας και είχε κατηγορηθεί μεταξύ άλλων για ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών. Ο άνθρωπος που έδωσε την εντολή για την εκτέλεση του φαίνεται πως είχε αναθέσει και στο παρελθόν τη δολοφονία του. Το 2007, το 2019 και το Φεβρουάριο του2021. Με τη χθεσινή να είναι η μοιραία για το θύμα.

Ο 32χρονος ποινικός είχε συλληφθεί στα τέλη του Φλεβάρη στο κέντρο της Αθήνας από αστυνομικούς ενώ επέβαινε σε ηλεκτρικό πατίνι φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και έχοντας στην κατοχή του πιστόλι με σφαίρες.

Ανάρτηση με αιχμές έκανε ο Αλέξης Τσίπρας από το προφίλ του στο FB.

Στο «μικροσκόπιο» των αρχών έχουν μπει οι περιγραφές του δράστη από αυτόπτες μάρτυρες και υλικό από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα