Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο 32χρονος πιλότος

Οι έρευνες συνεχίζονται και είναι αποκαλυπτική η τοποθέτηση της ψυχολόγου της 20χρονης Καρολάιν η οποία περιέγραψε σε τηλεοπτική εκπομπή πως ήταν η ψυχολογία της, ποιες οι σχέσεις της με τον σύζυγό της, ποια ήταν τα θέματα που συζητούσε μαζί της, αλλά και ποια είναι σήμερα η ψυχολογική κατάσταση του 32χρονου πιλότου.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση προσπαθώντας να σταθεί στα πόδια του και να διαχειριστεί την δύσκολη καθημερινότητα μετά την δολοφονία της συζύγου του είναι ο 32χρονος πιλότος.

«Άσχημη. Στον καθέναν μας αν ακουγόντουσαν αυτά σε τι κατάσταση θα είμαστε; Αυτός ο άνθρωπος πως κυκλοφορεί έξω; Το έχει σκεφτεί κανένας; Μπορεί να πάει άνετα να κυκλοφορήσει στο δρόμο, να πάει να ψωνίσει; Να βγει μια βόλτα με το παιδί του; Όταν υπάρχει αυτός ο διασυρμός γύρω από το όνομα του.»

Οι τρεις δράστες που εισέβαλαν στο σπίτι της οικογένειας παραμένουν ασύλληπτοι με τα ευρήματα που έχουν εντοπιστεί στο τόπο του εγκλήματος να είναι αρκετά αλλά να μην έχουν δώσει απαντήσεις στο μυστήριο της ταυτότητας τους.

«Πολλές φορές για την Καρολάιν μιλάω σε χρόνο ενεστώτα γιατί μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι δεν είναι πια στη ζωή. Η Καρολάιν ήταν ένα γελαστό παιδί, είχε θέσει στόχους και προτεραιότητες στην ζωή της. Ένα πολυτάλαντο κορίτσι. Μια πολύ καλή μανούλα παρά το νεαρό της ηλικίας της.»

Η ανάλυση του υλικού από τις κάμερες ασφαλείας σπιτιών και επιχειρήσεων της περιοχής συνεχίζεται για να βρεθεί ο τρόπος που η αδίστακτη συμμορία έφτασε στο σπίτι των Γλυκών Νερών.

«Ήταν ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι το τονίζω αυτό γιατί με ενοχλούν όλα τα σενάρια που βγαίνουν, είναι απάνθρωπα. Τα παιδιά ερχόντανε πάντα μαζί. Η Καρολάιν και ο Μπάμπης και έφερναν και το μωράκι τους μαζί πάντα και οι τρεις. Ο σύζυγος ήταν πολύ υποστηρικτικός .»

Το ζευγάρι ήταν πολύ δεμένο και αγαπημένο πηγαίνοντας μαζί στις συνεδρίες με την ψυχολόγο.

«Με τον Μπάμπη είμαστε σε συνεχή επικοινωνία διότι ο άνθρωπος αυτός θέλει στήριξη. Γιατί έχει πολλαπλά προβλήματα. Το πρώτο είναι ότι έχει να διαχειριστεί όλον αυτόν τον διασυρμό που γίνεται. Τη διαπόμπευση που γίνεται στο πρόσωπο του. Έχει να διαχειριστεί το πένθος του. Έχει να διαχειριστεί το παιδί του.»

Ο κύκλος των ερευνών εχει κλεισει αρκετά περιορίζοντας τους υπόπτους που μπορεί να βρίσκονται πισω από το έγκλημα που εχει συγκλονίσει την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα