Εγκλημα Γλυκά Νερά: Θέμα χρόνου ο εντοπισμός των δολοφόνων της γυναίκας μου - Η κατάθεση κλειδί

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται προς όλες τις κατευθύνσεις που θα μπορούσαν να δώσουν κάποιο στοιχείο  στην υπόθεση τους φρικτού εγκλήματος στο Γλυκά Νερά με θύμα την 20χρονη μανούλα Καρολάιν.

Η κατάθεση που έχει δώσει ήδη ένα πρόσωπο που θεωρείται κλειδί στην υπόθεση, εκτιμάται πως θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των ερευνών.

Η αστυνομία ψάχνει μέσα από την κατάθεση της ψυχολόγου της Καρολάιν, να δώσουν φως σε πτυχές που μπορεί να παίξουν ρόλο στην υπόθεση

Ποιοι γνώριζαν για τα χρήματα του οικοπέδου και στιγμές, αλλά και στοιχεί απο την καθημερινότητα του ζευγαριού, για να φθάσουν στη λύση του μυστηρίου.

Σε νέα του δήλωση στο “Live News”, o σύζυγος της νεαρής μητέρας, εκδηλώνει κι εκείνος την ίδια πεποίθηση, ότι πολύ σύντομα οι αστυνομικοί θα φτάσουν στην άκρη του νήματος.

 «Θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός των δολοφόνων της γυναίκας μου. Ναι, πιστεύω ότι οι έρευνες οδηγούνται προς τη σωστή κατεύθυνση. Οι αστυνομικοί έχουν κάνει τεράστια έρευνα και τρέχουν κυριολεκτικά 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, για να εξετάσουν και την παραμικρή λεπτομέρεια».

 «Υπάρχουν αξιωματικοί που έχουν μέρες να δουν το σπίτι τους. Αλλά και τα εγκληματολογικά εργαστήρια λειτουργούν με τον ίδιο, αμείωτο ρυθμό. Οι αναλυτές στα εγκληματολογικά, δεν έχουν αφήσει το παραμικρό στοιχείο, χωρίς αναλυτικό έλεγχο».

Την ίδια ώρα, ο 32χρονος σύζυγος ,  θα κληθεί και πάλι να συνομιλήσει με τους αστυνομικούς και να ξεδιπλώσει λεπτομέρειες για το πώς βίωσε το σκηνικό του θανάτου, αλλά και για το προφίλ των τριών ληστών. 

Τα ερωτηματικά 

Όπως αναφέρει το star , οι αρχές δεν έχουν ακόμα ξεκαθαρίσει για το πώς συνήλθε χωρίς οξυγόνο από την υποξία που του προκλήθηκε από το δέσιμο των κακοποιών.

Μάλιστα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ερωτηματικά γεννά το γεγονός ότι οι αστυνομικοί που έφτασαν στη μεζονέτα μετά την κλήση που έκανε ο ίδιος ο πιλότος δεν τον φωτογράφισαν πριν τον λύσουν και συνεπώς δεν υπάρχει σαφής εικόνα για τον τρόπο που ήταν δεμένος.

Ένα άλλο ερωτηματικό που προκύπτει και εξετάζεται είναι γιατί οι κακοποιοί έδεσαν με σχοινί και μονωτική ταινία τον 32χρονο πιλότο, ενώ την άτυχη Καρολάιν μόνο με τα ρούχα της, η οποία μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έφερε σημάδια πάλης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα πρώτα αποτελέσματα από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ ειναι πενιχρά, ελάχιστα στοιχεία εχουν βρεθει μέσα στη μεζονέτα της οδού Παναγούλη -οι δράστες φεύγοντας πήραν μέχρι και τις κάρτες μνήμης απο τις κάμερες- γεγονός που προβληματιζει τους αστυνομικούς.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα