Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει ο αστυνομικός που αγκάλιασε το βρέφος της 20χρονης Κάρολαϊν

Μια από τις πιο συγκλονιστικές εικόνες της φρικτής ιστορίας των Γλυκών Νερών, είναι η φωτογραφία του αστυνομικού που είναι ο πρώτος άνθρωπος που κρατά στην αγκαλιά του το 11 μηνών κοριτσάκι, λίγη ώρα μετά την άγρια δολοφονία της μητέρας της.
Είναι ο πρώτος άνθρωπος που πήρε αγκαλιά το 11 μηνών κοριτσάκι μετά τη δολοφονία της μητέρας του. Ο αστυνομικός κρατά το μωρό της 20χρονης Κάρολαϊν σφιχτά και στοργικά στην αγκαλιά του για να νιώσει ασφάλεια.

Είναι και εκείνος πατέρας μιας κόρης. Λίγες ώρες νωρίτερα το μωράκι είχε ζήσει τη βαρβαρότητα των δραστών, που δίπλα στην κούνια του, του στερούσαν την πιο ζεστή αγκαλιά της μάνας του.

Ο αστυνομικός συντετριμμένος παρέδωσε το μωρό στην αγκαλιά της γιαγιάς του. Τη φωτογραφία που κάνει από το πρωί τον γύρο του διαδικτύου ανέβασε στο Facebook ο Γιώργος Καλλιακμάνης αστυνομικός και πατέρας επίσης μιας κόρης. Κάτω από την ανάρτηση έγραψε για τον συνάδελφό του.

«Χρήστο νιώθω περήφανος που υπηρετώ με ανθρώπους όπως εσύ την ελληνική αστυνομία… Όταν είδα την φωτογραφία ήμουν σίγουρος ότι είσαι, πέρα από καλός άνθρωπος και Πατέρας».

Άνοιξε η συζήτηση των ποινών
Το πρωτοφανές για την αγριότητα έγκλημα συγκλόνισε όλη την Ελλάδα. Οι αστυνομικοί έχουν δώσει πλέον όρκο τιμής να συλλάβουν όσο το δυνατό γρηγορότερα οι δράστες και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.

Πραγματική έκτιση ποινής, με αύξηση του ορίου παραμονής στις φυλακές από τα 2/5 που ισχύει στα 3/5 ή και τα 4/5, έφερε στο τραπέζι των συζητήσεων το φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Ο υπουργός δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας μιλώντας στο Φόρουμ των Δελφών δήλωσε:

«Η πρόθεση της επιτροπής είναι να προτείνει μαζί με το σύνολο των αλλαγών από τα 2/5 στα 4/5».

Η δολοφονία της 20χρονης Κάρολαϊν και η εικόνα του μωρού που έχασε τη μητέρα του σόκαρε την κοινωνία. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι αδίστακτοι ληστές σημάδευαν με το όπλο τους το μωρό απειλώντας το ζευγάρι να τους υποδείξει που ήταν κρυμμένα τα χρήματα.

.megatv

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα