Αιτωλοακαρνανία: Θλίψη & οργή για τοn θάνατο της 30χρονης εγκύου – Το συγκλονιστικό μήνυμα του συζύγου της

Σε οργή έχει μετατραπεί η θλίψη για τον αιφνίδιο θάνατο της 30χρονης εγκύου στην Κατούνα Αιτωλοακαρνανίας, καθώς υπάρχουν παράπονα για τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας το οποίο, όπως αναφέρεται, είναι ανοιχτό μόνο οκτώ ώρες την ημέρα.
Η 30χρονη έχασε τη ζωή της τη Μεγάλη Παρασκευή ενώ ήταν στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ο θάνατός της αποδίδεται σε μαζική πνευμονική εμβολή.

Η άτυχη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στο σπίτι της, όπου και την εντόπισε νεκρή ο σύζυγός της.

«Πώς θα ζήσω χωρίς εσένα»
«Αστέρι μου έρχονται όλοι και μου λένε ζωή σε μένα. Πώς να ζήσω αστέρι μου χωρίς εσένα; Μιλάω καρδιά μου στο κινητό, θέλω κάπου να τα πω. Αστέρι μου, πάρε με καρδιά μου, πάρε με σε ικετεύω να ξαναείμαστε μαζί», έγραψε ο σύζυγος της 30χρονης, σε ένα σπαρακτικό μήνυμα στο λογαριασμό της εκλιπούσας στο Facebook.

«Μετά τις 2 το μεσημέρι, περιμένουμε να πεθάνουμε»
Μετά το τραγικό συμβάν, στην περιοχή πληθαίνουν οι οργισμένες φωνές για το Κέντρο Υγείας Κατούνας που δεν λειτουργεί σε 24ωρη βάση, παρά μόνο για οκτώ ώρες τη μέρα.

Η κηδεία της άτυχης γυναίκας θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Κατούνας στις 12:00 π.μ. της Δευτέρας του Πάσχα. Η σορός της θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από τις 11:30 π.μ.

Στην κηδεία επιτρέπεται η παρουσία μόνο των στενών συγγενών της εκλιπούσας.


 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα