Νέα στοιχεία για το θρίλερ με τον θάνατο του 31χρονου στη Βούλα

Νέα στοιχεία για το θρίλερ με τον θάνατο του 31χρονου στη Βούλα

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση θανάτου 31χρονου σε σπίτι τη Βούλα. Το συμβάν έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης, όταν ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος κάλεσε την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, καθώς εντόπισε τον άνδρα σε ημιλιπόθυμη κατάσταση στον καναπέ του.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το θύμα είχε κάνει χρήση ναρκωτικών και, δυστυχώς, όταν παρελήφθη από το ασθενοφόρο είχε ήδη χάσει τη ζωή του. Ο Ελληνοαμερικανός ιδιοκτήτης έχει συλληφθεί καθώς στο σπίτι του εντοπίστηκε μικρή ποσότητα ναρκωτικών για την οποία δήλωσε πως ήταν για προσωπική χρήση.

Όπως μετέδωσε το MEGA, σύμφωνα με την κατάθεση που έχει δώσει ο ιδιοκτήτης στην Ασφάλεια Αττικής, ο Ελληνοαμερικανός είχε ζητήσει από το 31χρονο να πάει στο σπίτι του να του μαγειρέψει, καθώς υποτίθεται ότι ήταν σεφ. Όπως είπε ο ιδιοκτήτης, εκείνος κι ένας φίλος του ήταν στο γκαράζ του σπιτιού και όταν ανέβηκαν τον εντόπισαν σε αυτή την κατάσταση στον καναπέ. Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο Ελληνοαμερικανός έχει απασχολήσει τις Αρχές των ΗΠΑ για υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 31χρονος ήταν από τη Ρουμανία και φαίνεται πως παρότι είχε δηλώσει ότι ήταν μάγειρας, διαπιστώθηκε πως ήταν άστεγος της περιοχής.


Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια πολύ περίεργη υπόθεση και οι Αρχές διεξάγουν έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα