Πυρετώδεις προετοιμασίες για το άνοιγμα των καταστημάτων σε Θεσσαλονίκη & Πάτρα

Πυρετώδεις προετοιμασίες για το άνοιγμα των καταστημάτων σε Θεσσαλονίκη & Πάτρα

Στα καταστήματά τους είναι οι έμποροι της Θεσσαλονίκης ώστε να είναι όλα έτοιμα τη Δευτέρα που ανεβάζουν ρολά. Οι πελάτες έχουν ήδη αρχίσει να παίρνουν τηλέφωνο και να κλείνουν ραντεβού. Έτοιμοι να ανοίξουν είναι και οι καταστηματάρχες της Πάτρας με καθεστώς Αθήνας.
Οι καταστηματάρχες από νωρίς το πρωί έσπευσαν στα μαγαζιά τους για να κάνουν τις απαραίτητες προετοιμασίες ώστε να είναι όλα έτοιμα την Δευτέρα.

Αν και κάποιοι ήταν επιφυλακτικοί ότι μπορεί να βρεθούν κι αυτή τη φορά αντιμέτωποι με την έκπληξη του λουκέτου, δεν πτοήθηκαν και προχώρησαν σε όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να είναι έτοιμοι να εξυπηρετήσουν τους καταναλωτές.

Κάποιοι ιδιοκτήτες, μάλιστα, με ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ, δηλώνουν έτοιμοι να επιστρέψουν στα πόστα τους αλλά και να αλλάξουν την ψυχολογία των πολιτών που θέλουν μετά από τόσο καιρό να κάνουν αγορές για προσωπικές τους ανάγκες, αλλά και για δώρα για την πασχαλινή περίοδο.

Βιτρίνες στολισμένες με ανοιξιάτικα ρούχα και παπούτσια, αλλά και με προσιτές τιμές, ελκυστικές για όλους τους πολίτες που έχουν ταλαιπωρηθεί ψυχολογικά και οικονομικά από τα απανωτά lockdown στο όνομα της πανδημίας.

Στην Πάτρα τα καταστήματα θα ανοίξουν τη Δευτέρα με το καθεστώς της Αθήνας, δηλαδή με αυστηρά ραντεβού και περιορισμούς στον αριθμό των πελατών ανάλογα τα τετραγωνικά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα